El Tot Mataró cedeix amb indolència davant un Sesrovires millor (27-30)

Els mataronins van acusar les baixes i la manca d'encert

La permanència aconseguida la setmana anterior a Sabadell va relaxar en excés un Joventut El Tot Mataró davant un Sant Esteve Sesrovires que ha anat de més a menys però que continua sent un dels grans de la categoria. Mal dia van elegir els mataronins per no donar el màxim i això, juntament amb les nombroses baixes per lesions i la quantitat de jugadors “tocats” va acabar decidint un partit faltat de transcendència i intensitat.

Després d’uns minuts inicials de tempteig aviat el Sesrovires va aprofitar-se dels locals que, amb contínues errades i pèrdues de pilota impròpies de la categoria, van regalar als visitants una avantatge de sis gols a mitja primera part. La reacció d’orgull dels jugadors locals no es va fer esperar però aquella diferència va ser dura, numèrica i psicològicament, i els groc-i-negres ja no van poder igualar el marcador. El partit va entrar en una fase força avorrida en la que la major notícia va ser el debut amb gol del jove Reyes per banda local.

La represa va animar-se amb l’expulsió d’un jugador visitant i, a partir del minut 45, els locals van semblar per moments capaços d’aixecar l’encontre. Llavors però els va aturar l’eficiència d’un Sesrovires amb ganes de justificar la diferència entre els dos equips a la taula i la indolència d’un Mataró poc concentrat durant tot el partit. Les errades van tornar en els darrers minuts de partit, allunyant esperances d’igualada o victòria local i completant un partit avorrit que el Mataró no va encarar amb ambició davant un SES que va fer el just per endur-se els punts.

JOVENTUT EL TOT MATARÓ: Núñez i Palomino, porters; Marc Raga (6), Pedragosa (5, 1 de p.), Velasco (4, 2 de p.), Sergi Rodríguez (3), Capdevila, Bernat (3), Martí Comas (1), Toni Busquets (3), Àlex Gomà (1), Reyes (1), Morón, Jordi Gomà.
MARCADOR cada 5': 2-2, 5-6, 6-10, 7-14, 11-16, 14-16, descans; 17-19, 19-23, 21-24, 23-25, 26-27, 27-30.