El Tot Mataró no pot superar la defensa del Vilamajor (14-19)

Les noies del Joventut van topar amb la rígida defensa del visitant

JOVENTUT EL TOT MATARÓ: Elena García, Meritxell i Adriana Ascaso porteres; Laura Gallego (3 de p.), Patricia Pereira (3), Diana Gomà (3), Marta Sànchez (1 de p.), Pili Miñarro (2), Sandra Garcia, Esther Ródenas (1), Herenia Herraiz (1), Anna Barón, Maika Gómez.
Parcials: 1-2, 2-4, 3-6, 5-8, 6-11 descans; 6-13, 7-15, 7-15, 10-15, 12-17; 14-19.

L’equip mataroní va topar amb una rígida defensa 6:0 de les vallesanes i amb les bones intervencions de la portera visitant. Mai hi va haver llançament exterior i així era difícil trencar la sòlida línea defensiva visitant i durant la primera part només es va marcar de l’extrem i de penal. Després l’equip encara es va bloquejar més i en 15 minuts només es va marcar un gol, per donar pas a un període de bloqueig visitant que va permetre maquillar una mica el resultat.