El Tot Mataró treu un punt que sap a poc a Sant Quirze (28-28)

L'equip de Del Pino guanyava de set gols al descans

El Joventut El Tot Mataró va guanyar un punt a Sant Quirze, tal com havia fet la temporada passada, però acabant el partit amb la sensació d’haver regalat un punt a un equip local que, després d’un bon inici de temporada, havia perdut els cinc darrers partits.

El partit va començar amb domini local, però poc a poc, i a mesura que el porter mataroní Alberto Ruiz, que va ser el millor del partit, va començar a aturar en joc i Ruben també va treure tres penals, l’equip groc-i-negre va anar entrant en el partit amb bones combinacions en atac que superaven amb facilitat la defensa local i també amb una bona defensa que permetia sortir al contratac. Fins i tot en dues ocasions l’equip mataroní va salvar situacions d’inferioritat amb parcials favorables, i va obrir un forat al marcador que va arribar als set gols al descans davant d’un equip vallesà completament desconegut.

Mala segona meitat
A la sortida de la segona part l’avantatge va situar-se en els vuit gols i tot semblava obrir el camí a una fàcil victòria. Però poc a poc els locals van anar reduint les diferències aprofitant els despropòsits mataronins, que van perdre fins a 14 pilotes en atac a la segona part. La cosa es va acabar de complicar quan el capità Marc Fuster va rebre la tercera exclusió i va veure la targeta vermella, quan encara quedaven 23 minuts per al final.

El Sant Quirze va igualar el marcador quan s’acabava de travessar l’equador de la segona part, i tot i que el Joventut va tornar a agafar dos gols d’avantatge, al tram final l’experiència dels germans Morera, les nombroses pèrdues de pilota i algunes decisions arbitrals clarament perjudicials per als mataronins, van situar novament la balança a l’equilibri final.

SANT QUIRZE: Jara porter; Pau Garcia (5), Alijarde, López, Albert Morera (3), Jiménez, Joan Morera (5, 2 de p.), Vallribera (2), Martínez (6), Borrell (5), Muñoz (2).
JOVENTUT EL TOT MATARÓ: Alberto Ruiz i Rubén Palomino porters; Marc Fuster (4, 2 de p.), Roger Capdevila (2), David Pedragosa (7, 2 de p.), Juan Carlos Torres, Àlex Gomà (1), Pere Cuquet (2), Marc Raga (2), Bernat Batlle (2), Sergi Gómez (5), Edu Velasco, Sergi Rodríguez (3), Sergi Tria.
PARCIALS CADA 5’: 2-1, 5-5, 7-6, 8-9, 8-14, 10-17 descans; 14-19, 19-20, 20-22, 22-23, 24-26, 28-28.