Volen estar al podi de Plata Estatal femenina

El Joventut Mataró Synergie supera el Gavà i se situa a un sol punt del tercer classificat

200301Ha_JHMGavàPLataFem

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va aconseguir una treballada victòria contra l'Handbol Gavà, l'equip revelació de la categoria de Plata Estatal d'aquesta temporada, i així es retroba amb el triomf després de la derrota patida la setmana anterior a Eivissa. Amb aquests dos punts i la derrota del Sant Vicenç a La Roca, l'equip de Jordi Rubí se situa a un sol punt del tercer classificat de Plata i amb ganes de lluitar per estar al simbòlic podi de la categoria.

L'equip gavanenc va plantar cara des del primer moment i va mantenir el marcador igualat fins a l'equador de la primera part (7-7), però en el tram final l'equip local va tancar la defensa i va poder obrir un forat de cinc gols al descans (15-10).
A la represa semblava que l'equip local controlava bé la situació, però l'equip visitant va fer un parcial de 0 a 4 per posar-se a un gol a mitja segona part (21-20). El Joventut va reaccionar amb un 3 a 0, però les visitants no es van rendir i van tornar-se a posar a un gol (25-24) quan quedaven cinc minuts, i van portar el partit a un final molt emocionant amb diferències mínimes i amb intercanvi de gols que va acabar afavorint a les locals.

Cal destacar que Maria Murillo, després de la seva lesió de la setmana anterior, encara anava a mig gas, també l'aportació de les jugadores juvenils.

Van jugar: Noemí Pérez i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (3), Zara Verdugo (3), Clara Poo (7), Judith Molins (4), Maria Murillo (1), Maria Muñoz, Alisa Forné (3), Laia Arredondo (1), Claudia Grajal (1), Abril Buscà, Adriana Murillo (3), Berta Vives (2), Laura López.