Dolorosa derrota a Eivissa

El femení del JH Mataró ha caigut davant el Puig d'en Valls, equip de la zona baixa

200222Ha_PuchiJHM-1

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha patit una de les derrotes més dures de la temporada a la pista de l'Handbol Puig d'en Valls, el conegut "Puchi", un equip de la zona baixa de la taula, però que ha sortit molt motivat per la seva necessitat de punts. La derrota també ha estat dolorosa per la lesió que ha patit la Maria Murillo, la màxima golejadora del Joventut, que ha condicionat molt la marxa del partit.

L'equip de Jordi Rubí anava a les illes situat en quart lloc de la taula per visitar l'equip eivissenc que era quart per la cua, a només dos punts de la zona de descens... però que venia de guanyar a la difícil pista de l'Elda.

El partit ha començat bé per a l'equip mataroní que amb un parell de gols d'Ona Muñoz, un altre parell de Clara Poo i un altre d'Ariadna Murillo dominava per 1-6 als 10 minuts de joc. Però de seguida s'ha produït la lesió de Maria Murillo, que ha deixat tocat l'equip i que ha permès que les eivissenques arribessin al descans amb el marcador igualat a 11 gols.

200222Ha_Puchi-JHM-2

A la represa les locals han sortit fortes i han fet un parcial de 3 a 0 i després un altre de 6 a 0 portant el marcador del 15-13 fins al 21-13, que ja ha deixat el partit pràcticament sentenciat.

PUIG D'EN VALLS 28-19 JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Lídia Bentkib, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (5), Zara Verdugo, Clara Poo (8), Adriana Murillo (2), Maria Murillo, Alisa Forné (4), Berta Vives, Claudia Grajal, Abril Buscà, Judith Molins, Laia Arredondo.