El Joventut Synergie es manté fort a pista contrària en la Divisió Plata femenina

Ha guanyat a la pista d’Agustinos d’Alacant amb un bon final de partit

191201Ha_AgustinosJHM

El Joventut Synergie ha aconseguit la seva quarta victòria consecutiva en pista contrària i s’aferma a la primera meitat de la taula i va sumant punts per tenir ben aviat la permanència assegurada.
Avui visitava la pista d’un equip en zona de descens, però el triomf no ha estat fàcil. L’equip alacantí millora molt a la seva pista i s’ha mantingut sempre en el partit. Fins i tot dintre la segona part s’ha posat per davant obligant a un esforç titànic de l’equip groc-i-negre. Però el Joventut ha tancat la defensa i ha estat contundent en atac i ha decidit el partit amb un parcial final de 0 a 3 en els últims quatre minuts.

AGUSTINOS ALICANTE 26-29 JOVENTUT SYNERGIE

JOVENTUT SYNERGIE: Lídia Bentkib, Noemí Pérez porteres; Ona Muñoz (3), Zara Verdugo, Clara Poo (6), Judith Molins (4), Maria Murillo (5), Maria Muñoz (2), Alisa Forné (3), Adriana Murillo (5), Berta Vives (1).
PARCIALS CADA 5’: 3-4, 6-8, 8-9, 11-13, 13-14, 14-16 descans; 16-17, 18-20, 21-20, 23-22, 25-25, 26-29.