El Joventut Synergie no pot amb el líder imbatut

El Morvedre de Sagunt ha mant durant tot el partit en el marcador

191116Ha_JHM-Morvedre-2

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró Synergie tenia un compromís complicat en el seu intent de sumar la quarta victòria seguida i enfilar-se una mica més a la part alta de la classificació de Plata Femenina. Rebia el Morvedre, el líder imbatut de la classificació, un equip que la temporada passada va militar a la màxima categoria estatal, que té gran potencial ofensiu, i que s'ha mostrat superior per emportar-se els dos punts cap a Sagunt.

Com a curiositat dir que l'entrenadora visitant Montse Puche és una de les jugadores que més vegades ha estat internacional amb Espanya, en concret 196 vegades i va marcar 736 gols. L'any 2003 va ser considerada la segona millor jugadora del món. L'any 1997 va guanyar la Copa d'Europa amb el Mar Valencia.

191116Ha_JHMMorvedre-1

Des del primer moment l'equip valencià s'ha mostrat fort en defensa i tremendament resolutiu en atac i als deu minuts el marcador ja estava al seu favor amb un clar 1-6.
La diferència durant la primera part va arribar als set gols (5-12 als 20 minuts). Només al tram final l'equip valencià va afluixar una mica en defensa i l'equip groc-i-negre va comença a tenir encert en atac per reduir la diferència a 3 gols en el descans.

A la represa el líder va tornar a sortir molt fort i va tornar a agafar sis gols de renda (14-20) als vuit minuts de joc, i a partir d'allà ja va controlar la situació tot i els esforços de l'equip local, que mai va tenir opcions de ficar-se en la lluita per la victòria.

JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE 24-28 MORVEDRE SAGUNT

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Lídia Bentkib i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (6), Zara Verdugo (1), Clara Poo (4), Judith Molins (1), Maria Murillo (6), Maria Muñoz (2), Alisa Forné (1), Claudia Grajal, Adriana Murillo (3) i Berta Vives.
PARCIALS CADA 5': 1-3, 1-6, 2-8, 5-12, 9-13, 11-14 descans; 13-17, 15-21, 18-22, 19-25, 21-27, 24-28.