El Joventut Synergie comença la lliga amb una contundent derrota

L'equip mataroní s'ha vist absolutament superat pel Sant Vicenç

190915Ha_SantviJHM

Mal inici del Joventut Mataró Synergie en la seva tercera temporada a la Divisió de Plata. Ha caigut derrotat de forma contundent per 35-23 a la pista de l'Handbol Sant Vicenç on havia guanyat en les dues temporades anteriors. Però l'equip del Baix Llobregat, que fa dues i tres temporades havia estat el millor equip català de la categoria i havia baixat el seu nivell en la temporada anterior, s'ha reforçat molt i ho ha demostrat sobre la pista.

L'equip local ha sortit en tromba (7-0 als 7'). Al Joventut li ha costat molt entrar en joc, però ho ha aconseguit i s'ha ficat de ple en el partit amb un 15-12 al descans, que encara deixava el matx obert.

A la represa l'equip mataroní encara ha mantingut unes opcions relatives fins a l'equador del segon temps (23-18). Però un parcial de 9-1 en 9' ha liquidat del tot la resistència de l'equip de Jordi Rubi que haurà d'esperar a la pròxima jornada per sumar el primer triomf. En ella rebrà la visita del Leganés, el primer equip madrileny que visitarà Mataró en competició oficial.

HANDBOL SANT VICENÇ 35-23 JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE

JOVENTUT SYNERGIE: Lídia Bentkib, Noemí Pérez i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (4), Sara Ruiz, Zara Verdugo (1), Clara Poo (5), Sandra Fargas (2), Maria Murillo (5), Maria Muñoz, Sara Muniesa, Alisa Forné (2), Clàudia Grajal, Adriana Murillo (4), Berta Vives.
PARCIALS CADA 5': 5-0, 8-2, 11-3, 12-8, 14-10, 15-12 descans; 19-13, 22-16, 23-18, 28-19, 32-20, 35-23.