Els dos equips del Joventut Mataró eliminats de la Copa Catalana

Èxits dels jugadors mataronins Ona Muñoz i Jaume Pujol

Els dos equips sèniors A del Joventut Mataró tenien el dissabte l'oportunitat d'avançar ronda en la Copa Catalana d'handbol, però cap dels dos va tenir sort i han caigut eliminats.

Handbol JH Mataró - Granollers B

L'equip masculí jugava l'últim partit de la fase de grups i en tenia prou amb un empat o fins i tot amb una derrota d'un o dos gols per passar a quarts de final. Però l'equip granollerí es va emportar el triomf per 30-33 i és el que passa a quarts de final junt amb el primer de grup, l'OAR Gràcia de Sabadell.
L'equip local, amb baixes i jugadors dels 2n equip, no va començar bé, arribant a estar 6 per sota i 11-14 al descans. Quan va anar remuntant es va trobar amb algunes decisions arbitrals bastant contràries, que van fer que els granollerins es tornessin a escapar.

Van jugar: Dani Torvisco i Bassory Tandian porters; Jaume Pujol (9), Albert Moya (1), Dani Aguilera (3), Oriol Vaqué (6), Oriol Prat (3), Berenguer Chiva, Max Anson (3), Benjamí Calvillo, Pol Barragán (1), Bernat Bonamusa (1), Javi Martín i Pol Colomer (1).

Handbol JH Mataró - Granollers B

Els dos equip vallesans i el mataroní han acabat empatat a quatre punts, però en el golaverage en el tripl eempat l'OAR Gràcia té +3, el Granollers B -1, i el JH Mataró -2.

Handbol JH Mataró - Granollers B

Jaume Pujol guanya els Best Games Universitaris a Belgrad

Jaume Pujol, el jugador del Joventut Handbol Mataró, va participar la setmana anterior als Best Games Universitaris a Belgrad, amb la selecció catalana universitària.
La selecció  catalana va obtenir el títol superant equips de Sèrbia i Líban.

190526Ha_PujolUniversitari

 

L'equip femení perd a La Roca

L'equip femení, després d'haver guanyat els dos partits de la fase de grups, es jugava a partit únic a La Roca la classificació per a la semifinal de la Copa Catalana, contra un altre equip de Plata.
L'equip roquerol va dominar quasi en tot moment el partit davant un equip mataroní que no va estar massa fort en defensa.
Al descans el marcador estava en 15-12 i al final va acabar en 30-24.
Van jugar: Laia Argelich portera; Irene Hernàndez, Clara Poo (9), Isabel Latorre (1), Sandra Fargas (6), Sara Ruiz, Laia Martín (1), Maria Murillo (4), Alisa Forné, Alícia Fernandez, Berta Vives (1), Adriana Murillo, Sara Muniesa, Clàudia Grajal, Marina Camacho (2), Ada Hernández.

Ona Muñoz acaba en quart lloc de la lliga de Divisió d'Honor amb Granollers

La jugadora mataronina Ona Muñoz ha jugat amb el KH7 Granollers la fase final de la temporada i acaba la lliga de Divisió d'Honor en una excel·lent quarta posició, fregant la classificació per jugar a Europa. L'Ona ha marcat 18 gols en els 9 partits que ha jugat a la màxima categoria estatal.

190526Ha_OnaGranollers