El Joventut Handbol Mataró rep l'OAR Gràcia en el primer partit de Copa Catalana

L'equip femení ja tanca la primera fase buscant el primer lloc del grup a Vilamajor

Ja amb les competicions de lliga acabades els dos equip sèniors del Joventut Handbol Mataró estan ficats en la Copa Catalana.

L'equip masculí juga el dissabte a les 18 hores el primer partit de Copa al Pavelló Teresa Maria Roca on rebrà la visita de l'OAR Gràcia de Sabadell. El partit és ben atractiu, ja que s'enfronten dos equips que van estar a la part alta de la 1a Estatal i separats per pocs punts. L'equip mataroní va acabar 5è amb 38 punts i l'equip sabadellenc 6è amb 35.

Handbol JH Mataró - OAR Gràcia

Però les de Jordi Fernàndez no ha pogut doblegar en cap dels dos partits l'equip sabadellenc que va empatar aquí a Mataró a 35 gols i va guanyar a Sabadell per un mínim 29-28. Per tant és un al·licient més el de veure si per fi l'equip groc-i-negre pot superar l'equip blanc-i-verd aquesta temporada.

En el grup es classifiquen dos equips per als quarts de final, però hi ha també el Granollers B, un equip que ha fet una lliga discreta i voldrà refer-se a la Copa, i el Montcada, un altre equip sempre complicat.

L'equip femení busca el primer lloc del grup al Vallès

Per la seva part l'equip femení, que va guanyar en el primer partit de Copa l'Associació Lleidatana per 42-21, ja tanca la fase de grups visitant el Vilamajor també el dissabte a la tarda. L'equip vallesà també va guanyar l'equip lleidatà, i per tant està en joc el primer lloc del grup, que dona la classificació directa per als quarts de final.
L'equip mataroní és favorit davant un equip de la categoria superior, però que en el seu ambient se sol créixer molt.