El Joventut Handbol Mataró recupera el tercer lloc de la 1a Estatal

L'equip mataroní va derrotar amb força comoditat el cuer de la lliga en l'últim partit a casa

190427Ha_JHmtemps

El Joventut Handbol Mataró va jugar el dissabte l'últim partit de la lliga de 1a Estatal a casa i va derrotar amb certa comoditat el cuer, el Sant Vicenç, i aprofitant la derrota del Sesrovires s'ha tornat a situar en tercer lloc. De tota manera, no serà fàcil mantenir-lo. El BM La Roca, que està un punt per sota, té un partit pendent que jugarà el dimecres, i en l'última jornada els de Jordi Fernàndez visitaran el segon classificat, l'Handbol Sant Quirze, que no pot fallar si vol tenir esperances d'aconseguir el títol.

190427Ha_JHMSantvi1

L'equip visitant que necessitava el triomf per poder evitar el descens va sortir fort i va controlar el partit durant el primer quart d'hora, però en el tram final de la primera part la defensa local va tancar millor els espais i en atac es va resoldre bé per marxar al vestidor amb un 18-13 favorable i el triomf ben encarrilat.

190427Ha_JHMSantvi3

A la represa la diferència de seguida va pujar als 7 gols i aquest marge ja es va anar mantenint, un amunt un avall, final al final del partit que l'equip local va guanyar amb comoditat.

JH MATARÓ 34-27 SANT VICENÇ

JH MATARÓ: Dani Torvisco i Bassory Tandian porters; Pablo Vela (3), Jaume Pujol (6), Jan Bonamusa (5), Dani Aguilera (2), Oriol Vaqué (6), Oriol Prat (8), Bernat Bonamusa (4), Bernat Muñoz, Manel Núñez, Berenguer Chiva, Max Ansón, Javi Martín, Pol Colomer, Benjamí Calvillo.
PARCIALS CADA 5': 2-4, 5-6, 8-8, 11-0, 13-10, 18-13 descans; 19-14, 22-15, 24-18, 28-20, 31-24, 34-27.