El Joventut El Tot Mataró aconsegueix dos punts valuosos a la pista del Bordils

La bona defensa i estratègia del homes de Del Pino van decantar el partit

BORDILS: Moret, Villar (6), Gou (2), Parés (1), Campos (3), Samoila (4), Renart, Cicusa (2), Vila (1), Rafart, Massó (3), Casademont (1), Vargas (4), Salvador (1).
JOVENTUT EL TOT MATARÓ: Alberto Ruiz i Ruben Palomino porters; Roger Capdevila (5), David Pedragosa (5), Marc Raga (11), Marc Fuster (4), Martí Comas (1), Àlex Gomà (1), Sergi Rodríguez (3), Pere Cuquet (2), Bernat Batlle (2), Juan Carlos Torres (2), Sergi Gómez, Edu Velasco.
PARCIALS CADA 5’: 2-2, 5-3, 7-7, 10-9, 13-12, 15-16 descans; 17-19, 17-24, 19-26, 23-28, 26-33, 28-36.


El Joventut El Tot Mataró després de la llarga aturada nadalenca tenia un partit molt important a la pista de l’equip gironí del Bordils, un dels més veterans a 1a Estatal, amb un ambient molt escalfat a la seva pista i que a més aquesta temporada s’ha reforçat amb dos estrangers, Radu Samoila i Zoran Cicusa, coses que no li han evitat estar ocupant la darrera posició d’aquest grup de 1a Estatal.

El partit va ser de gran intensitat defensiva i amb joc vibrant amb atacs molts ràpids per ambudes parts. A la primera meitat el marcador va estar sempre molt igualat i davant d’un Bordils molt notivat no semblava que hagués de ser fàcil obtenir la victòria. Però a la represa i després que els gironins s’avancessin amb 17-16, va començar a sortir-li tot a l’equip groc i negre.

La defensa mixta de Capdevila sobre un dels estrangers locals va descompondre bastant l’atac local que es va començar a precipitar en excés, Ruben Palomino va enganxar una sèrie d’aturades consecutives i en atac totes les combinacions assajades per l’equip d’Hector del Pino descol·locaven la defensa del Bordils i acabaven amb xuts fàcils i amb la pilota dintre la porteria, destacant en aquesta faceta la tasca de Marc Raga, al qual ja es va veure en la forma que havia acreditat la temporada passada. Amb un parcial de 0-9 els mataronins van pràcticament sentenciar el partit i el darrer tram va ser un passeig, davant la desesperació de l’equip local que, després d’aquesta derrota, veu molt a prop el descens de categoria.

Per al Joventut El Tot Mataró aquests dos punts són un pas molt important cap a la permanència, i una bona injecció de moral de cara als dos propers partits que ha de jugar a la seva pista: el dissabte dia 22 contra La Canonja i el dimecres dia 26 contra el FC Barcelona B.

CLASSIFICACIÓ DEL GRUP C DE PRIMERA ESTATAL D'HANDBOL