El Joventut Synergie derrota el segon i assegura el cinquè lloc final

L'equip mataroní ha superat el Benidorm que hagués assegurat les fases d'ascens guanyant a Mataró i ara ha d'esperar

Handbol JH Mataró - Benidorm

L'equip femení del Joventut Synergie ha fet un gran partit per derrotar en la penúltima jornada de lliga el Benidorm, que és el segon classificat de la Divisió de Plata i que d'haver guanyat aquest partit hagués assegurat la seva presència a les fases d'ascens. Ara haurà d'esperar a l'última jornada.

L'equip mataroní per la seva part, amb el triomf, certifica el cinquè lloc final, i serà el segon equip català de la categoria, passi el que passi en la darrera jornada del pròxim cap de setmana.

El partit ha estat molt igualat amb força alternativa en el marcador i al descans la diferència era mínima a favor de les mataronines.
A la represa l'equip visitant, que s'hi jugava molt més, ha agafat la iniciativa i s'ha mantingut quasi sempre per davant fins el 21-23 del minut 17. Però un parcial de 4 a 0 del Joventut amb quatre gols de Sandra Fargas, que reapareixia després de lesió, ha capgirat la situació. I l'equip local, amb bona defensa, ha aconseguit mantenir-se per davant fins al final, amb l'equip visitant molt nerviós.

JOVENTUT SYNERGIE 26-25 BENIDORM

JH MATARÓ SYNERGIE: Lídia Bentkib, Noemí Pérez, Laia Argelich porteres; Isabel Latorre (4), Clara Poo (4), Sandra Fargas (9), Maria Murillo (2), Sara Muniesa, Alisa Forné (3), Adriana Murillo (3), Claudia Grajal (1), Berta Vives, Marina Camacho i Dunia Haitami.
PARCIALS CADA 5': 2-1, 4-5, 8-6, 11-8, 11-11, 13-12 descans; 15-13, 17-17, 20-22, 23-23, 26-24, 26-25.