El Joventut Synergie empata contra el Sant Joan Despí en el darrer instant

L'equip mataroní, que patia moltes baixes, va marcar de penal amb el temps acabat

Handbol JH Mataró - Sant Joan Despí

L'equip femení del Joventut Mataró Synergie va empatar davant el Sant Joan Despí en el partit de la Divisió Plata jugat al Pavelló Teresa Maria Roca. Va ser un empat agònic aconseguit de penal amb el temps acabat.

L'equip mataroní patia moltes baixes de jugadores importants, però tot i això va fer un bon partit contra l'equips menys golejat de la lliga. La defensa mataronina també va ratllar a molt bona altura, però l'atac va acusar les baixes i va dependre en excés de les germanes Murillo. Seguint la tònica de la setmana anterior a Alacant la seva efectivitat va ser baixa i el partit va tenir un registre molt curt de gols.

Al descans s'havia arribat amb avantatge visitant de dos gols (10-12), però a la represa de seguida es va igualar el marcador, que va anar reflectint successius empats. A 18 segons del final el Sant Joan Despí va fer el 20-21, però en el contragol una jugadora visitant va incórrer en una falta greu i va rebre la targeta vermella, acompanyada de llançament de set metres que Maria Murillo va transformar per donar un punt a les locals. El Joventut continua en cinquena plaça i amb el segon lloc català de la categoria gairebé a la butxaca.

JH MATARÓ SYNERGIE 21-21 SANT JOAN DESPÍ

JH MATARÓ SYNERGIE: Lídia Bentkib, Noemí Pérez, Laia Argelich porteres; Isa Latorre, Zara Verdugo, Maria Murillo (8), Sara Muniesa (3), Saray Romero (3), Alisa Forné (2), Claudia Grajal, Berta Vives (1), Adriana Murillo (4), Laia Martñin, Dúnia Haitami.
PARCIALS CADA 5': 2-3, 4-6, 6-6, 9-7, 9-9, 10-12 descans; 11-13, 14-14, 15-15, 17-17, 18-19, 21-21.