El Joventut Synergie perd a Alacant

En el partit més fluix en atac de la temporada només va marcar 20 gols

Handbol JH Mataró - Sant Quirze

L'equip femení del Joventut Mataró Synergie va perdre a Alacant, davant Agustinos, en un partit ja intranscendent per a les mataronines, però vital per a l'equip alacantí que lluita per assegurar la permanència a la Divisió Plata Estatal. Tot i la derrota l'equip mataroní continua en un esplèndid 5è lloc de la classificació, quan falten quatre jornades per acabar el campionat.

El Joventut, amb baixes i jugadores lesionades que no van intervenir, va fer un partit fluix en atac, anotant només 20 gols, quan a casa se'ls havien marcat 33. Tot i que la defensa no va estar malament es va arribar a deu minuts del final amb un 20-14 que pràcticament sentenciava el matx.
Aleshores les jugadores mataronines van treure el punt d'honor i, amb Maria Murillo i Berta Vives molt efectives, encara es van ficar al partit situant el 21-20 al marcador. Al final una exclusió va acabar condemnant el Joventut.

AGUSTINOS ALICANTE 23-20 JOVENTUT SYNERGIE

JH MATARÓ SYNERGIE: Lídia Bentkib, Laia Argelich, Noemí Pérez porteres; Isa Latorre (2), Zara Verdugo (2), Clara Poo, Sandra Fargas, Maria Murillo (6), Saray Romero (3), Alisa Forné (1), Adriana Murillo (3), Berta Vives (3), Laia Martín.
PARCIALS CADA 5': 0-1, 4-2, 6-5, 7-7, 9-10, 11-11 descans; 13-12, 15-13, 17-14, 20-14, 20-18, 23-20.