El dos equips del Joventut Handbol Mataró juguen fora de casa

L'equip masculí ho fa a Montcada i les noies van fins Alacant

Aquest cap de setmana els dos equips del Joventut Handbol Mataró juguen lluny de casa. Una mica més a prop l'equip masculí, que juga a Montcada, i bastant més lluny les noies, que van fins Alacant.

170225Ha_Montcada-JHM-2

L'equip de Jordi Fernàndez juga al pavelló Miquel Poblet de Montcada el dissabte a les 20:15 hores. L'equip groc-i-negre ja fa tres anys que guanya en aquella pista: la temporada passada per 23-24, l'anterior per 23-25 i fa tres per 24-33. A la primera volta va guanyar clarament aquí a Mataró per 29-19.
El Joventut va a guanyar per mantenir el tercer lloc de la classificació que, de conservar-lo fins al final de lliga, suposaria la millor classificació de la història a la 1a Estatal. El JH Matraó és 3r amb 27 punts i la Salle Montcada és 10è amb 17 punts.

Handbol JH Mataró - Alacant

Per la seva part el Joventut Synergie, l'equip de Jordi Rubi, va a Alacant (19 hores) a buscar la quarta victòria consecutiva en la Divisió de Plata, que consolidaria l'equip en el cinquè lloc. I fins i tot li podria permetre escalar una posició, si el líder guanya a Eivissa a la pista del Puchi, que té un punt més que el Joventut.
A la primera volta l'equip mataroní va guanyar molt clarament per 33-17 a l'equip d'Agustinos. Però la pista alacantina, tot i que l'equip és avantpenúltim, no és fàcil, ja que allà hi va perdre el líder i la temporada passada també hi va caure l'equip mataroní per 36-31.