El Joventut Synergie aixafa l'OAR Gràcia

L'equip mataroní no ha tingut problemes per derrotar un equip en zona de descens i continua sent el segon equip català de Plata

190218Ha_OnaMuñoz2

El Joventut Mataró Synergie ha aixafat l'equip sabadellenc de l'OAR Gràcia, que continuarà una setmana més en la zona de descens de la categoria de Plata Estatal.

En el primer quart de partit semblava que l'equip visitant podria plantar cara a les mataronines (6-5 als 15'), però en el tram final de la primera part l'equip local ha tancat defensa i ha començat a córrer per arribar al descans amb 14-7.

190218Ha_JHmOAR(MariaMurillo)

A la represa la diferència no ha fet més que anar augmentant. A l'equador de la segona part estava en 10 gols (23-13), i en l'últim quart d'hora el parcial ha estat el mateix que en tota la primera part (14-7) per obrir la diferència fins els 17 gols, en plena exhibició local davant un equip visitant enfonsat.

Al final z¡comiat alegre i emotiu a Ona Muñoz, la màxima golejadora del Joventut, que fins a final de temporada jugarà amb el KH7 Granollers de la màxima categoria estatal

JOVENTUT SYNERGIE 37-20 OAR GRÀCIA

JOVENTUT SYNERGIE: Noemí Pérez, Lídia Bentkib i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (10), Isa Latorre (1), Zara Verdugo (4), Clara Poo (5), Sandra Fargas (6), Maria Murillo (4), Sara Muniesa, Alisa Forné, Saray Romero, Clàudia Grajal (1) i Adriana Murillo (6).
PARCIALS CADA 5': 1-1, 2-4, 6-5, 9-6, 10-7, 14-7 descans; 15-9, 19-9, 23-13, 30-15, 34-17, 37-20.