El Joventut Synergie es retroba amb la victòria a les terres de l'Ebre

Va guanyar a la pista de l'Amposta i es consolida com el segon equip català de Plata

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró, al contrari que el masculí, va trencar la mala ratxa que portava i es va retrobar amb la victòria després de tres derrotes seguides. Va guanyar a la pista de l'Amposta, un equip que a la primera volta havia aconseguit el triomf aquí a Mataró.

Handbol JH Mataró - Amposta

Amb aquests dos punts l'equip de Jordi Rubi es consolida en el cinquè lloc de la Divisió de Plata Estatal i és el segon equip català de la categoria, que és com dir el tercer equip català femení d'handbol, ja que per sobre només tenim el KH7 Granollers.

L'equip mataroní va dominar quasi en tot moment en el marcador amb un gran treball ofensiu contra una de les millors defenses de la categoria. Només un moment a la primera part l'equip ebrenc es va posar per davant (6-5), però el Joventut va fer un parcial de 0-5, que va obrir un forat de quatre gols, que ja sabria gestionar fins al descans (11-14) i després fins al final del partit, sense arribar a patir mai pel triomf.

HANDBOL AMPOSTA 24-27 JOVENTUT MATARÓ SYNERHIE

JH MATARÓ SYNERGIE: Noemí Pérez, Lídia Bentkib, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (8), Sara Ruiz, Isa Latorre, Zara Verdugo, Clara Poo (6), Sandra Fargas (7), Maria Murillo (3), Sara Muniesa, Saray Romero, Alisa Forné (1), Adriana Murillo (2) i Clàudia Grajal.
PARCIALS CADA 5': 1-3, 4-4, 6-5, 6-9, 10-12, 11-14 descans; 14-16, 7-19, 19-21, 21-23, 22-24, 24-27.