El Joventut Handbol Mataró veu trencada la seva bona ratxa

El Palautordera ha estat més encertat en els moments claus i s'ha emportat el triomf

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 10 Febrer 2019 01:42

Handbol JH Mataró - PalautorderaEl Joventut Handbol Mataró ha vist trencada la seva bona ratxa i no ha pogut sumar la seva sisena victòria consecutiva. Ha caigut per la mínima, al Pavelló Teresa M. Roca, davant el Palautordera, un equip que venia de patir una dura derrota a casa seva en la jornada anterior. Tot i això es manté en la tercera posició, ara amb la mateixa puntuació que el BM La Roca.

L'equip local ha sortit fort, amb molta intensitat en defensa i de seguida ha agafat dos gols d'avantatge, que ha anat mantenint fins al descans (14-12).

A la represa tot semblava anar pel mateix camí (19-16 als 7 minuts), però l'equip vallesà ha començat a fer mal amb el seu atac amb dos pivots, i ha fet un parcial de 0-5, amb un Martí Gascón (que faria 12 gols al llarg del partit) molt inspirat.

A partir d'allà els nervis ja s'han apoderat de l'equip local que ha anat a remolc sense arribar a empatar mai, i sense acabar de disposar de l'opció de victòria. Els palauencs han controlat la situació i s'han fet amb els dos punts, recuperant els que els mataronins els havien pres a casa seva a la primera volta.

JOVENTUT MATARÓ 27-28 HANDBOL PALAUTORDERA

JH MATARÓ: Dani Torvisco, Quico Sola i Bassory Tandian porters; Manel Núñez (7), Bernat Muñoz (1), Oriol Vaqué (1), Jaume Pujol (7), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (3), Sergi Fuster (1), Oriol Prat (2), Bernat Bonamusa (2), Pablo Vela (1), Berenguer Chiva, Max Ansón, Javi Martín.
PARCIALS: 2-2, 5-4, 6-6, 10-7, 12-10, 14-12 descans; 18-15, 19-17, 19-21, 22-23, 24-26, 27-28.