El Joventut Handbol Mataró vol la sisena victòria consecutiva

Rep el dissabte el Palautordera, mentre l'equip femení es desplaça a Amposta

L'equip del Joventut Handbol Mataró, superant obstacles en forma de lesions, està fent una temporada sensacional a la 1a Estatal, i està situat en el tercer lloc de la classificació, que, si s'aconseguís mantenir fins al final, podria significar la millor posició de tota la seva història en aquesta categoria.

Handbol JH Mataró - Palautordera

El dissabte a les 18 hores rep tot un històric de l'handbol català com és l'Handbol Palautordera, que havia arribat a jugar a la màxima categoria estatal als anys noranta del segle XX. L'equip de Jordi Fernàndez i Sergi Rodríguez vol aconseguir la seva sisena victòria consecutiva per consolidar-se en aquesta tercera posició, sobretot tenint en compte que el quart classificat rep el líder i podria ensopegar.

L'equip visitant, que acaba de perdre durament davant el BM La Roca a casa per 19-29, està situat en la 9a plaça a 7 punts del Joventut. A la primera volta la victòria en el Baix Montseny va ser per a l'equip mataroní per 24-28.

L'equip femení es desplaça a Amposta

L'equip femení del Joventut Synergie té un llarg desplaçament fins Amposta on l'espera un equip que a la primera volta va guanyar aquí a Mataró per 22-28 i que té una de les millors defenses de la categoria.

Handbol JH Mataró - Amposta

L'equip de Jordi Rubi ha encadenat tres derrotes seguides i està situat en 5è lloc de la Divisió de Plata amb 20 punts, mentre que les ampostines estan dos llocs i dos punts per sota. Si aconsegueixen guanyar, tal com van fer la temporada passada (31-24), superarien l'equip mataroní a la classificació.