El JH Mataró obté la quarta victòria seguida i és tercer solitari de la 1a Estatal

Va guanyar a la Nova Icària davant l'Handbol Poblenou, que a la primera volta havia guanyat a Mataró

190126Ha_PoblenouJHM3

El Joventut Handbol Mataró va aconseguir el dissabte al vespre una treballada victòria al pavelló de la Nova Icària, la pista del Poblenou. Amb aquest quart triomf consecutiu, se situa en el tercer lloc de la 1a Estatal en solitari gràcies a l'ensopegada a casa del BM La Roca.

L'equip de Jordi Fernàndez anava amb ganes de revenja, ja que a la primera volta l'equip barceloní, nou a la categoria, havia guanyat a Mataró de forma bastant sorprenent. Després de fet ja s'ha vist que no era normal perquè la diferència de punts entre els dos equips en arribar a aquesta tornada era d'onze punts a favor dels mataronins.

L'equip local de tota manera venia de guanyar a Esplugues i també sortia amb ganes i amb una bona defensa, bona porteria i recursos en atac va plantar cara en tot moment i el Joventut no va solucionar el matx fins als moments finals.

190126Ha_PoblenouJHM1

El Joventut, que vestia la samarreta suplent, va controlar la primera part, amb bones finalitzacions de Núñez en l'extrem dret i Aguilera en el pivot, afegint-s'hi la final els dos Bernats, Muñoz i Bonamusa, però tot i això no es va desenganxar i al descans el marcador estava en un ajustat 13-14.

De sortida a la segona part l'equip local va fer un parcial de 4-0 que va obligar el tècnic mataroní a demanar un temps mort per reconduir la situació. La defensa es va tornar a centrar, Dani Torvisco va estar molt bé sota pals i a poc a poc es va anar capgirant el marcador, amb una gran segona part de Jaume Pujol, que va fer 6 gols en aquest període, dos d'ells en el tram final en el qual el Joventut va fer un parcial de 0-3.

190126Ha_PoblenouJHM2

POBLENOU 24-28 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Dani Torvisco i Quico Sola porters; Jan Bonamusa (1), Oriol Vaqué, Jaume Pujol (9), Dani Aguilera (5), Manel Núñez (7), Bernat Muñoz (2), Bernat Bonamusa (3), Oriol Prat (1), Sergi Fuster, Berenguer Chiva, Max Ansón.
PARCIALS: 0-1, 3-4, 6-7, 9-9, 10-12, 13-14 descans; 17-14, 18-17, 21-21, 23-23, 23-25, 24-28.