El Joventut Synergie té contra les cordes el líder, però se li escapa el triomf

El Sant Quirze va acabar allargant fins a la dotzena la seva ratxa de victòries

Handbol JH Mataró - Sant Quirze

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró que tan bona campanya està fent a la Divisió de Plata Estatal va estar a punt el dissabte de trencar la llarga ratxa d'imbatibilitat del líder, l'Handbol Sant Quirze. Però finalment l'equip vallesà es va imposar per la mínima, en l'únic moment en el qual va anar per davant en tot el partit.

Des del primer moment l'equip local va manar en el marcador. De sortida un 3-0 per demostrar que anaven a totes. Després en molts moments van arribar a tenir un màxim avantatge de 6 gols (12-6, 15-9, 20-14), i quan faltaven nou minuts l'avantatge local encara era de quatre (28-24).
Però una defensa mixta sobre Clara Poo va complicar els atacs locals i fins al final el Joventut ja no va marcar cap gol i amb un parcial de 0-5 el líder, demostrant un gran saber fer es va emportar el triomf. Quatre gols de Marta Barbeito i el decisiu de Paula Plana, els van dos punts que les disparen cap a les fases d'ascens a la màxima categoria.

El Joventut continua en cinquè lloc, mantenint-se la diferència respecte al segon, el Puig d'en Valls eivissenc, que també va perdre, però quedant ja a 10 punts del líder.

JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE 28-29 SANT QUIRZE

JH MATARÓ SYNERGIE: Noemí Pérez, Lídia Bentkib, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (8), Sara Ruiz, Isa Latorre (4), Zara Verdugo, Clara Poo (6), Sandra Fargas (5), Maria Murillo, Irene Hernàndez (1), Sara Muniesa, Saray Romero (2), Alisa Forné (1), Adriana Murillo (1), Berta Vives.
PARCIALS CADA 5': 3-0, 4-1, 7-3, 9-5, 13-8, 15-12 descans; 19-14, 21-17, 24-19, 27-23, 28-25, 28-29.