Una altra sensacional victòria del JH Mataró, que ja és tercer

Ha superat el BM La Roca en un partit de gran intensitat i resolt amb un parcial final de 5-0

Handbol JH Mataró - La Roca

Si el dissabte passat el públic del pavelló Teresa Maria Roca va vibrar amb el triomf del Joventut Handbol Mataró davant el Sant Quirze, que era el segon classificat, avui ho ha fet amb la victòria sobre el BM La Roca, que era el tercer de la 1a Estatal, posició que ara passa a ocupar l'equip mataroní.

Ha estat un partit d'alta intensitat defensiva i grans actuacions dels porters. L'equip roquerol, que prepara l'ex-tècnic del Joventut, Hèctor del Pino, venia amb ganes de prendre's la revenja de la derrota patida a la seva pista per 21-30. I els vallesans han sortit molt forts en defensa, sense deixar que l'equip local es trobés còmode en cap moment i han marxat al vestidor dos gols amunt (10-12), després d'haver arribat a dominar 3-7 a l'equador del primer temps, amb l'atac local topant amb la gran actuació del porter Gesa.

A la represa l'equip visitant ha continuat portant el control en el marcador, però el Joventut no ha perdut mai la serenitat, Dani Torvisco ha fet bones aturades, i quan s'havia traspassat l'equador de la segona part el marcador continuava amb dos gols de diferència (16-18). A partir d'aquell moment l'equip visitant ja no ha vist porteria i no ha marcat cap gol en els 13 minuts finals, topant amb una gran defensa local i amb una porteria insuperable, amb Quico Sola sota pals en aquest tram final.

L'equip roquerol s'ha començat a crispar, un jugador ha vist una exclusió de 4 minuts i el Joventut ho ha aprofitat per començar a trobar forats en la defensa visitant i posar-se per davant. I en els darrers minuts els gols de Jaume Pujol i de Bernat Muñoz han acabat de posar la sentència.

JOVENTUT MATARÓ 21-18 BM LA ROCA

JOVENTUT MATARÓ: Dani Torvisco, Quico Sola i Bassory Tandian porters; Manel Núñez (4), Bernat Muñoz (4), Jaume Pujol (3), Bernat Bonamusa (3), Oriol Vaqué (4), Jan Bonamusa, Sergi Fuster (1), Dani Aguilera (2), Javier Martín, Max Anson.
PARCIALS CADA 5': 1-3, 3-6, 3-7, 5-8, 8-10, 10-12 descans; 13-13, 13-15, 14-17, 17-18, 18-18, 21-18.