Apoteòsic triomf del JH Mataró davant del segon classificat

L'equip groc-i-negre ha sabut frenar el Sant Quirze que té el millor atac de la 1a Estatal

Handbol JH Mataró - Sant Quirze

El Joventut Handbol Mataró ha començat l'any amb un triomf apoteòsic davant del segon classificat de la 1a Estatal, l'Handbol Sant Quirze, l'equip que dirigeix l'ex-tècnic del Joventut Josep Maria Guiteras. Però avui els de Jordi Fernàndez i Sergi Rodríguez han sabut jugar les seves cartes i amb un final espectacular han acabat guanyant dos punts de molt de prestigi.

El partit ha començat amb clar domini de l'equip visitant que semblava encaminar-se a una victòria àmplia com la que van aconseguir la temporada passada. L'atac local no trobava forats i els quirzetencs corrien el contraatac i s'avançaven de quatre (4-8). Però a poc a poc l'atac local s'ha asserenat i s'ha trobat la connexió amb el pivot Dani Aguilera i amb l'extrem Manel Núñez, que han fet molt de mal.

A l'altre costat la defensa local, tot i l'absència d'un puntal com Pablo Vela, frenava bé l'atac posicional visitant i Quico Sola treia moltes pilotes sota pals. I d'aquesta manera el Joventut ha aconseguit capgirar el marcador (12-11). Tot i això l'experiència visitant els ha permès tancar la primera part dos amunt (13-15).

190112Ha_DefensaJHM

A la represa semblava que el Sant Quirze tornava a obrir forat (15-18), però la defensa groc-i-negre, amb Oriol Vaqué i Berenguer Chiva fortíssims al mig, s'ha tornat a centrar. L'atac local, ben conduït per Jaume Pujol, ha jugat amb paciència i el Joventut ha igualat en arribar a l'equador (19-19).

190112Ha_JHMSQAguilera

El darrer quart de partit ha estat vibrant amb el marcador un amunt, empat, un avall. I en els darrers atacs ha aparegut el màxim referent local, en Bernat Muñoz, que ha fet tres gols en els últims minuts i ha acabat sentenciant el partit a 13 segons del final amb un gol des dels 9 metres clavant la pilota a ajustada a la base del pal. El temps mort visitant no els ha servit, ja que el Joventut ha defensat bé i l'eufòria s'ha desencadenat entre l'afició.

VÍDEO: El darrer gol del partit i últim atac rival

JOVENTUT MATARÓ 27-26 SANT QUIRZE

JH MATARÓ: Quico Sola, Bassory Tandian, Dani Torvisco porters; Manel Núñez (5), Bernat Muñoz (5), Jaume Pujol (5), Oriol Vaqué (3), Jan Bonamusa (1), Dani Aguilera (6), Oriol Prat (2), Sergi Fuster, Bernat Bonamusa, Berenguer Chiva.
PARCIALS CADA 5': 2-3, 4-7, 8-9, 10-10, 12-11, 13-15 descans; 14-16, 17-19, 19-19, 21-22, 23-23, 27-26.