El JH Mataró rep el dissabte el Sant Quirze, 2n classificat de la 1a Estatal

L'equip femení es desplaça a terres valencianes per jugar contra el Mislata

171119Ha_Bernat

El dissabte a les 18 hores el Joventut Handbol Mataró retorna a la competició de la 1a Estatal amb un compromís molt difícil, ja que rep, al Pavelló Teresa Maria Roca, un dels equips més forts de la competició, l’Handbol Sant Quirze que és el segon classificat, en posició de fases d’ascens.

Així està la classificació de la 1a Estatal Masculina

L’equip vallesà el torna a entrenar, després d’un any i uns mesos de parèntesi, l’ex-tècnic del Joventut, Josep Maria Guiteras. Des del seu retorn l’equip “kiri” només ha cedit un punt, a la pista de l’OAR Gràcia, i és segon amb 23 punts, sis més que el Joventut que és cinquè. Abans de l’empat a Sabadell, el Sant Quirze havia perdut a Palautordera i a l’Olímpic de Granollers, dues pistes on el Joventut ha guanyat.

Handbol JHMataró - Sant Quirze

Els últims precedents són contraris al Joventut que ha perdut en les tres últimes visites del Sant Quirze, i la temporada passada per un molt contundent 22-38. L’última victòria local la temporada 2014-15 també va ser contundent (38-23). El balanç global és de 3 victòries locals i 5 de visitants.

L’equip femení juga a terres valencianes

Per la seva part l’equip femení del Joventut Synergie juga a terres valencianes, a la pista del Mislata.

L’equip de Jordi Rubi està situat en 5è lloc de la Divisió de Plata Estatal, amb 18 punts, gairebé amb la permanència assegurada, tot i que acaba de començar la segona volta, ja que té 13 punts de diferència respecte la zona de descens. Però, per altra part, ja està a 5 punts dels llocs que permeten jugar les fases d’ascens. L’equip mislater està un lloc i 3 punts per sota de l’equip mataroní.

Així està la classificació de Plata Femenina

A la primera volta el Joventut va guanyar per un clar 30-22 i la temporada passada també va guanyar a Mislata per 24-26.