El Joventut Handbol Mataró es retroba amb el triomf a Sant Vicenç

L'equip mataroní ha repetit el triomf solvent de la temporada passada

El Joventut Handbol Mataró ha trencat la mala ratxa de quatre partits sense guanyar, i ho ha fet a la pista de l'Handbol Sant Vicenç en partit corresponent a la penúltima jornada de la 1a Estatal. Ara atrapa el Sesrovires en el quart lloc de la classificació, plaça que també comparteixen amb l'Esplugues.

L'equip vicentí, que està a la zona baixa, ha vist com l'equip mataroní controlava el partit en els seus inicis. L'equip local, que necessitava els dos punts, ha reaccionat i s'ha posat per davant (11-10). L'equip mataroní ha aprofitat la seva millor banqueta per fer un parcial de 0 a 4 i arribar al descans tres gols per sobre en el marcador.

A la represa el Joventut ha fet un inici espectacular en defensa i amb un parcial de 0-6 ha deixat el partit decidit als 10 minuts de la segona part. Després la diferència en algun moment als onze gols (16-27), que havia estat la diferència en el partit de la temporada passada, i només al final ha quedat una mica maquillada.

SANT VICENÇ 21-30 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Quico Sola, Dani Torvisco i Bassory Tandian porters; Manel Núñez (6), Jaume Pujol (4), Jan Bonamusa (3), Dani Aguilera (2), Oriol Vaqué (4), Oriol Prat, Bernat Muñoz (4), Berenguer Chiva, Max Ansón (1), Benjamí Calvillo, Bernat Bonamusa (5), Javier Martín (1).
PARCIALS CADA 5': 2-2, 4-6, 6-8, 9-9, 11-11, 12-15 descans; 12-18, 12-21, 15-24, 16-27, 18-27, 21-30.