El Joventut Synergie rep dissabte el segon classificat de Plata

L'equip masculí vol retrobar-se amb el triomf a Sant Vicenç dels Horts

  • Divendres, 21 Desembre 2018 11:33

El dissabte a les 17 hores el Joventut Mataró Synergie rep el Puig d'en Valls eivissenc, el popular Puchi, en un gran partit de la Divisió de Plata Estatal d'handbol, que es preveu intens i de qualitat.

Handbol JH Mataró - Elda

El Puchi la temporada passada va jugar a la Divisió d'Honor i va mantenir la categoria, però va renunciar a la mateixa per motius econòmics. L'equip illenc és el segon classificat de la categoria amb 21 punts, i fins ara només ha perdut dos partits, a la pista del líder, el Sant Quirze (34-28), i a casa seva, en el primer partit de lliga, davant l'equip mataroní (26-29). El Joventut Mataró Synergie és cinquè amb 18 punts i per tant un triomf situaria l'equip de Jordi Rubi de ple en la lluita per assolir les fases.

L'equip masculí juga a Sant Vicenç dels Horts

Per la seva part l'equip masculí del Joventut Mataró juga el dissabte a les 20:30 hores a la pista de l'Handbol Sant Vicenç. Allà volen repetir la victòria de la temporada passada quan van guanyar per 17-28, i així trencar la mala ratxa que porta l'equip amb quatre jornades sense guanyar. 
Tot i aquesta mala ratxa l'equip de Jordi Fernàndez és cinquè a la classificació amb 15 punts en una posició molt còmoda, mentre que el Santvi és 14è amb 8 punts i està molt més necessitat de punts.

180113Ha_Svi-JHM2