Edu Calle obté el cinquè lloc a l'Europeu juvenil d'handbol

El jugador mataroní del FC Barcelona ha estat una peça fonamental de la selecció espanyola

180815Ha_Callesol

El mataroní Eduardo Calle s'ha fet amb el cinquè lloc al campionat d'Europa sub-18 d'hanbdol després que avui Espanya hagi derrotat Alemanya per 28-26 en la lluita per aquesta cinquena posició. L'Edu Calle, jugador del FC Barcelona i capità de la selecció, ha estat, amb 5 gols, el màxim golejador del partit. També acaba amb 30 gols com el màxim golejador de la selecció espanyola en aquest campionat.

180815Ha_Calle

La selecció espanyola havia superat de carambola la primera fase (victòria davant Rússia i derrotes davant Alemanya i Hongria) i va entrar a la fase final amb zero punts. En aquesta fase final va començar perdent per un mínim 27-28 el partit decisiu davant Suècia, que al final acabaria sent la campiona d'Europa. En aquest partit Calle va ser el màxim golejador d'Espanya amb 9 gols i el MVP espanyol del matx.
En el darrer partit de la fase, ja sense opcions i amb Islàndia primera de grup passés el que passés, Espanya va superar els islandesos per 33-27.
Espanya va anar a la lluita pels llocs del 5è al 8è. Primer va superar França per 20-23, en un gran partit defensiu i, tal com hem dit a l'inici, en l'últim partit ha superat Alemanya per 28-26.