Eduardo Calle en la fase final de l'Europeu juvenil d'handbol

Espanya es va classificar de carambola i avui juga un partit molt important contra Suècia

El mataroní Eduardo Calle, jugador del FC Barcelona, està disputant el campionat d'Euorpa juvenil d'handbol a Croàcia amb la selecció espanyola que, tot i que només ha pogut guanyar un partit dels tres que ha disputat a la primera fase, s'ha pogut classificar per a la fase final i encara té opcions de medalla.

1800814Ha_Calle

En el primer partit Espanya es va veure sorpresa per Hongria (19-22), tot i el bon partit de l'Edu que va ser el jugador més destacat d'Espanya i també màxim golejador amb 4 gols. En el segon partit Espanya ho va brodar davant Rússia i va guanyar per 15-32, sense que Calle marqués. I en el tercer Espanya va perdre per 25-22 davant Alemanya, amb 5 gols d'Edu Calle. Aquest resultat semblava que deixava Espanya fora de la fase final, però en l'últim partit Rússia va superar Hongria per 26-25, amb un gol en el darrer instant que va ficar Espanya en la "main draw" gràcies al golaverage.

La classificació del grup va ser Alemanya 6 (+15), Espanya 2 (+11), Hongria 2 (-9) i Rússia 2 (-17). Alemanya entra a la segona fase amb 2 punts i Espanya amb 0, unint-se als dos primers del grup D que són Islàndia, que entra amb 2 punts, i Suècia, que entra amb 0. Avui dimarts Espanya juga contra Suècia a les 18:30 hores i està clar que es veu obligada a guanyar per poder aspirar a lluitar per medalla.