El Joventut Handbol Mataró cau eliminat de la Copa

L'equip, molt minvat per les baixes, va oferir una resposta digna a un dels millor equips catalans

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dissabte, 10 Juny 2017 10:03

El Joventut Handbol Mataró va tancar la seva trajectòria en la temporada 16-17 caient a quarts de final de la Copa Catalana davant la UE Sarrià de Ter, el tercer classificat a la Lliga de 1a Estatal i que té ganes de guanyar aquesta Copa.

L'equip local, molt minvat per les baixes i jugant amb cinc jugadors del segon equip, va oferir bona resistència, però els sarrianencs van decidir el partit prement l'accelerador quan feia falta.

Handbol JH Mataró - Sarrià

El marcador es va mantenir igualat durant el primer quart d'hora, però al tram final de la primera part la defensa 6:0 dels visitants i l'actuació de Guitart a la porteria els van permetre obrir forat al descans (10-17).

A la represa el Sarrià va agafar 9 gols d'avantatge, però es va relaxar i per uns moments l'equip local, ben conduït pel jove Jaume Pujol i amb Bernat Bonamusa molt efectiu, va semblar estar en condicions de lluitar pel partit, ja que es va posar a tres gols (25-28). Però un temps mort del Sarrià va fer retornar la diferència ràpidament als 7 gols del descans.

JOVENTUT MATARÓ 28-35 UE SARRIÀ

JOVENTUT MATARÓ: Pascual Flores, Basori porters; Jan Bonamusa (3), Bernat Bonamusa (9), Pujol (6, 3 de p.), Prat (3), Vaqué (4), Aguilera (1), Núñez (2), Plaza, Llopis.
PARCIALS CADA 5': 1-2, 4-5, 6-8, 7-13, 8-14, 10-17 descans; 13-21, 16-23, 20-25, 24-28, 26-30, 28-35.

L'equip sènior B subcampió de la Copa Federació

El dissabte el sènior B del Joventut Handbol Mataró va disputar la final de la Copa Federació de 2a Catalana a Banyoles, caient davant l'Igualada per 25-24 després d'un partit molt ben jugat i de gran emoció. És un subcampionat  molt meritori per a un equip que ha anat a més a mesura que avançava la temporada.