El Joventut Handbol Mataró es classifica per als quarts de final de la Copa Catalana

Rebrà la UE Sarrià aquest divendres a les 21:30h al Pavelló Teresa Maria Roca

L'equip sènior masculí del Joventut Mataró s'ha classificat per als quarts de final de la Copa Catalana d'handbol després de guanyar a Sabadell a l'OAR Gràcia per 35-36 en un partit molt emocionant, d'alt ritme ofensiu i de poques defenses. Amb aquest triomf el Joventut Mataró queda segon de grup igualat a punts amb el Sant Martí Adrianenc, però es classifica per als quarts de final com a millor segon.

OAR - Mataró

Els caps de sèrie per als quarts de final eren el Bordils A de Plata, el Sant Martí Adrianenc, Sesrovires i Sarrià, que han estat els primers classificats dels tres grups. Al Joventut Handbol Mataró li ha correspost com a rival la UE Sarrià, 3r classificat de la 1a Estatal, però amb la sort de poder jugar el partit al Pavelló Teresa Maria Roca, que serà aquest pròxim divendres dia 9 a les 21:30 hores. A la lliga els gironins van guanyar aquí a Mataró per 27-31. I fa dues temporades els dos equips ja es van enfrontar a la Copa a vuitens de final, aquí a Mataró, amb victòria local als penals.

Les altres eliminatòries de quarts de final són Sesrovires-Bordils B; Bordils A-Coope Sant Boi i Sabadell-Sant Martí Adrianenc.

L'equip femení queda eliminat de la Copa

En canvi l'equip femení ja ha quedat eliminat de la Copa en perdre davant el Sant Joan Despí. Ja havien perdut a Mataró per 24-33 i a la localitat del Baix Llobregat no van tenir opció i van perdre altra vegada per 33-27. Les santjoanenques jugaran les semifinals junt amb Amposta, Associació Lleidatana i OAR Gràcia de Sabadell.

El segon equip jugarà la final de la Copa Federació

El segon equip del JH Mataró, que ha anat a més a mesura que ha anat avançant la temporada, ha aconseguit ficar-se a la final de la Copa Federació en derrotar el Sant Fost a la seva pista per 20-22. A la final, que es disputarà a Banyoles el dissabte a les 16 hores, es trobarà amb l'Igualada. A la lliga van jugar al mateix grup amb victòria mataronina aquí per 33-31 i igualadina a la capital de l'Anoia per 36-31.

170605Ha_JHMataroB

Medalles als Campionats d'Espanya cadets

Des del 31 de maig fins al 4 de juny es van disputar els Campionats d'Espanya de la categoria cadet. A La Roca es va disputar el de la categoria masculina i el jugador mataroní Gerard Torres, formant part de l'equip del BM La Roca, va obtenir la medalla de plata. Van superar a semifinals el FC Barcelona i després van perdre a la final davant el BM Granollers.

El de la categoria femenina es va disputar a Granollers i l'equip local amb les mataronines Alícia Fernàndez i Maria Muñoz a les seves files, va obtenir la medalla de bronze. Van caure a semifinals davant el Roquetas almerienc, i en el partit pel 3r i 4t lloc van superar l'Elx.