El Joventut treu un empat a la Copa davant del subcampió de la Lliga

L'equip femení va caure clarament davant el Sant Joan Despí de Divisió Plata

En la jornada d'handbol del dissabte a la tarda al Pavelló Teresa Maria Roca, i en el qual els dos sèniors del Joventut rebien equips teòricament superiors, es van viure dos partits ben diferents amb resultat dolent pel que fa a l'equip femení i molt satisfactori pel que fa al masculí.

Handbol JH Mataró - Sant Martí

El masculí empata contra el Sant Martí Adrianenc

L'equip masculí del Joventut s'enfrontava al Sant Martí Adrianenc i potser en aquest partit la situació ha anat la inversa. L'equip barceloní arribava d'unes fases molt dures per pujar a Plata i en les quals no van poder assolir l'ascens, i en canvi l'equip d'Àlex Viaña va jugar molt motivat, amb incorporació de joves del segon equip que van rendir molt bé.

Handbol JH Mataró - Sant Martí

Semblava que l'equip visitant s'emportaria el triomf, ja que va anar dominant quasi sempre per un marge entre 3 i 4 gols, però a partir del 25-29, l'equip local va treure caràcter. Mantenint un bon to defensiu i, amb Pol Gavañach aturant al darrere, van frenar l'atac barceloní. I amb Jan Bonamusa de central davant l'avançada defensa rival, i amb Oriol Prat i el jugador del 2n equip Jaume Pujol, molt efectius, van aconseguir capgirar el marcador (31-30). Només un parell de polèmiques decisions arbitrals van fer que el Sant Martí es pogués emportar un punt.

Handbol JH Mataró - Sant Martí

El dissabte dia 3 a les 18 hores el Joventut visitarà l'OAR Gràcia de Sabadell, que és l'altre equip del grup, i si aconseguís guanyar per més de 4 gols, podria ser primer de grup. Guanyant per menys entraria a quarts de final com un dels millors segons.

Derrota clara de l'equip femení davant un Plata

Abans el Joventut Handbol Mataró femení va perdre clarament per 24-33 davant el Sant Joan Despí, equip de Divisió Plata, a la qual acaba de pujar l'equip mataroní. Possiblement la diferència de nivell no sigui ni molt menys la que va reflectir el marcador. Però està clar que a aquesta Copa hi arriba molt més motivat l'equip del Baix Llobregat, que no pas l'equip mataroní, ja ben satisfet amb l'ascens de categoria i de baixada en el seu ritme després de la gran fase que van disputar a Mataró.

La tornada serà el divendres dia 2 a les 21:45 hores i no cal dir que el Joventut té molt complicat l'accés a semifinals.

Handbol fem JH Mataró - Sant Joan Despí

Handbol fem JH Mataró - Sant Joan Despí