El Joventut Handbol Mataró comença les fases amb un triomf contundent

L'equip mataroní ha superat els nervis inicials i no ha tingut rival en l'equip canari

El Joventut Mataró femení ha fet gaudir el Pavelló Teresa Maria Roca que ple de gom a gom ha registrat possiblement l'afluència de públic més gran vista mai a Mataró per un partit femení d'handbol, i ha aconseguit els dos primers punts de la fase d'ascens que, si tot va bé, l'ha de portar a la Divisió Plata de l'handbol estatal.

170512Ha_JHM-Perdoma1

L'equip mataroní debutava a les fases d'ascens davant un rival que es considerava que podria ser perillós, ja que l'handbol femení canari té força prestigi, però a l'hora de la veritat i després de superar els nervis dels primers minuts les noies que dirigeix des de la banqueta Jordi Fernàndez s'han imposat clarament i la diferència hagués pogut ser molt més gran, si no hagués estat perquè les canàries han aprofitat les rotacions finals de l'equip local per maquillar el resultat.

170512JHM-PerdomaPoo

Com diem el partit ha començat amb un cert nerviosisme de les jugadors de groc-i-negre que poc abans dels deu minuts veien com el partit estava empatat a 3 gols. Ona Muñoz, normalment molt segura des de l'extrem dret topava amb la portera canària repetidament i també es perdien algunes pilotes. Aleshores Clara Poo, jugadora amb experiència al Granollers de Divisió d'Honor,  ha agafat la responsabilitat i ha fet quatre gols quasi seguits i ha catapultat l'equip. Ona Muñoz ha començat a trobar el forat, i abans del descans ja n'havia fet sis, i el marcador s'ha obert fins als 10 gols de diferència a mig partit, gràcies també a un gran partit de Laia Argelich sota pals.

170512Ha_JHM-PerdomaLaia

A la represa altre cop ha començat indecís en atac el Joventut, però la defensa 4:2 ha impedit que l'atac visitant  pogués jugar còmode i l'avantatge ha pujat fins als 15 gols (26-11) quan faltaven deu minuts, amb Saray Romero fent mal al contraatac. Aleshores el tècnic local ha fet rotacions i les visitants han recuperat algunes pilotes i corrent al contraatac han fet un parcial de 3-6 en aquests deu minuts finals.

170512Ha_JHM-PerdomaOna

JOVENTUT MATARÓ 29-17 PERDOMA TENERIFE

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich, Ona Muñoz (8), Irene Hernàndez, Sandra Fargas (5), Saray Romero (7), Clara Poo (4), Zara Verdugo (1), Glenda Alís (1), Isa Latorre (2), Laia Nonell, Katina Juárez, Marina Seda, Roser Villalba, Marina Hernàndez, Marta Espejo (ps).
PARCIALS CADA 5': 3-0, 5-3, 9-4, 13-4, 14-5, 17-7 descans; 17-8, 19-9, 21-10, 26-11, 27-15, 29-17.

En l'altre partit el Ribera L'Alcúdia ha guanyat el Dominicos de Zaragoza per 27-20.

Demà a les 18:30 hores el Joventut Handbol Mataró jugarà contra el Dominicos de Zaragoza, després que hagin jugat Perdoma i Ribera L'Alcúdia (16:30 hores).