El Joventut acaba la lliga de 1a Estatal amb derrota i en 9è lloc

Va fer una bona primera part, però una fluixa segona per cedir davant el Sant Joan Despí

Handbol JH Mataró - Sant Joan Despí

L'equip masculí del Joventut Handbol Mataró es va acomiadar el passat dissabte de la lliga de 1a Estatal amb una derrota davant el Sant Joan Despí, setè classificat del campionat, per 28-30. D'aquesta manera l'equip groc-i-negre acaba aquesta discreta temporada en un 9è lloc, amb només 9 victòries en els 30 partits del campionat, amb només 2 punts d'avantatge sobre el 13è... i sent l'equip més golejat del campionat, amb més de 30 gols encaixats per partit.

El darrer partit davant l'equip del Baix Llobregat va repetir una història que s'ha donat moltes vegades aquesta temporada, amb una molt bona primera part del Joventut, però amb un tram final de la segona plena d'errades i despropòsits que van portar a la derrota.

La primera part va ser força igualada, però l'equip local va poder marxar al vestidor tres gols amunt (16-13) gràcies a un parcial final de 4-0.

A la represa el Joventut va mantenir els tres gols d'avantatge fins que faltaven 12 minuts (24-21), però aleshores l'equip es va bloquejar en atac i els visitants van fer un parcial de 0-6, que ja va fer anar a remolc l'equip groc-i-negre fins al final.

JOVENTUT MATARÓ 28-30 SANT JOAN DESPÍ

JH MATARÓ: Pascual Flores i Pol Gavañach porters; Oriol Prat (3), Jan Bonamusa (2), Bernat Muñoz, Bernat Bonamusa (1), Àlex Bosch (3), Marc Pey (2), Berenguer Chiva, Marc López (6), Dani Aguilera, Manel Núñez (5), Oriol Vaqué (6), Pau López.
PARCIALS CADA 5': 2-2, 3-5, 5-6, 8-7, 10-11, 16-13 descans; 18-15, 21-18, 23-20, 24-25, 25-27, 28-30.