El Joventut Handbol Mataró tanca la lliga de 1a Estatal el dissabte

L'equip femení debuta el diumenge a la Copa Catalana

L'equip del Joventut Handbol Mataró tanca el dissabte a les 19 hores la seva participació en la lliga de 1a Estatal d'handbol rebent el Sant Joan Despí al Pavelló Teresa Maria Roca.

El partit és intranscendent respecte a les coses importants de la classificació, i tot el que es juguen els dos equips és pujar o baixar algun lloc a la taula. Els del Baix Llobregat ocupen el 7è lloc i podrien acabar en 6è lloc. Els mataronins estan només un lloc per sota, en 8è lloc, però a 12 punts del seu rival, i podrien caure dos o tres llocs segons com vagin els resultats, però el mantindran segur si guanyen aquest darrer partit. I està clar que els jugadors d'Àlex Viaña intentaran donar una satisfacció als seus seguidors en aquesta última jornada.

Handbol JH Mataró - Salle Bonanova

En els dos enfrontaments que han tingut aquests dos equips a Mataró a 1a Estatal, la victòria ha estat per a l'equip local: 27-26 la temporada passada i 30-28 en l'anterior. A la primera volta a Sant Joan Despí la victòria va ser per als del Baix Llobregat per 30-23.

L'equip femení debuta el diumenge a la Copa Catalana

Per la seva part l'equip femení debuta el diumenge a les 10.30 hores a la Copa Catalana davant un rival de consideració com és l'Amposta, campió de les dues darreres edicions, i que aquesta temporada ha finalitzat en el 8è lloc de la Divisió Estatal Plata.

Serà una bona pedra de toc per al Joventut de cara a les fases d'ascens a Divisió Plata que es jugaran el pròxim cap de setmana (entre els dies 12 i 14 de maig) al Pavelló Teresa Maria Roca.

Handbol fem JH Mataró - Sant Quirze