El Joventut Handbol Mataró cau a Bordils en el penúltim partit de lliga

L'equip mataroní va fer una bona primera part però es va enfonsar a la represa

El Joventut Handbol Mataró, ja amb la permanència a la 1a Estatal assegurada, va anar a Bordils per enfrontar-se a un equip que, si perdia, baixava de categoria, i que va acabar guanyant i de moment continua tenint esperances de salvació.

Durant la primera part l'equip mataroní va fer una excel·lent defensa en 5:1 i el porter Pascu Flores va aturar molt, i això va permetre arribar al descans amb un avantatge de tres gols, amb Oriol Vaqué esplèndid en atac amb 6 gols en els primers 30'.

170501Ha_BordilsB-JHM

A la represa l'equip local va sortir molt més entonat i des del moment que va anivellar el marcador es va créixer i va esborrar de la pista el Joventut, que va perdre la segona part de 9 gols, amb un parcial de 17-8.

Dissabte vinent tancarà la lliga a casa rebent el Sant Joan Despí en un partit totalment intranscendent per als dos equips, però en el qual l'equip d'Àlex Viaña hauria d'intentar tancar amb bon sabor de boca.

BORDILS B 27-21 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Pascual Flores i Pol Gavañach porters; Marc López (2), Jan Bonamusa, Dani Aguilera (1), Oriol Vaqué (7), Bernat Muñoz (2), Marc Pey (1), Carlos López (1), Àlex Bosch (3), Manel Núñez (2), Oriol Prat (2), Bernat Bonamusa.
PARCIALS CADA 5': 3-2, 4-5, 5-7, 6-9, 8-12, 10-13 descans; 14-15, 16-16, 20-17, 23-18, 25-21, 27-21.