El Joventut Handbol Mataró guanya i aconsegueix la permanència

Ha superat l'OAR Gràcia de Sabadell en un partit molt igualat (32-30)

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 23 abril 2017 00:54

El Joventut Handbol Mataró ha guanyat l'OAR Gràcia de Sabadell per 32-30 després d'un partit intens i igualat, i ha aconseguit la permanència matemàtica a la 1a Estatal a falta de dues jornades per al final de la competició.

Handbol JH Mataró - OAR Gràcia

L'equip local ha començat una mica imprecís, una mica tenallat pels nervis, amb quatre errades en el xut en els cinc primers minuts, i després amb una sèrie de pèrdues de pilota que els visitants han aprofitat per córrer al contraatac i agafar tres gols d'avantatge a l'equador de la primera part (6-9). Però en el tram final d'aquesta primera part la sortida a pista d'Oriol Vaqué i del jove extrem Manel Núñez, han fet canviar de cop la marxa del partit, ja que cinc gols del primer i quatre del segon han capgirat absolutament el marcador per arribar al descans amb 19-15.

A la represa l'equip visitant, que també corre perill de descens, ha treballat bé en defensa, amb forta pressió sobre Bernat Muñoz, i ha aconseguit empatar el marcador a 24 gols. Semblava que es podria complicar el partit, però un parcial de 3-0 ha tornat les coses a lloc. A partir d'aquell moment l'equip local ja no ha abandonat el domini del marcador i només una certa precipitació en els darrers atacs han fet que s'hagués de patir una mica al final, fins que Àlex Bosch ha fet el gol definitiu.

JOVENTUT MATARÓ 32-30 OAR GRÀCIA

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach (2 aturades) i Pascual Flores (10 aturades) porters; Oriol Prat (3), Bernat Muñoz (5), Marc Pey (2), Marc López (1 de p.), Dani Aguilera (6), Jan Bonamusa, Manel Núñez (5), Oriol Vaqué (8), Àlex Bosch (2, 1 de p.). 32 gols de 52 xuts, 13 pèrdues de pilota.
PARCIALS CADA 5': 1-2, 4-4, 6-9, 10-9, 14-12, 19-15 descans; 20-17, 23-21, 26-24, 27-25, 30-27, 32-30.