El Joventut Handbol Mataró femení acaba la lliga imbatut

51 punts de 52 possibles demostren la gran campanya feta per un equip que ara buscarà l'ascens a Plata Estatal

170424Ha_FotoJHMfemenicomplet

L'equip del Joventut Handbol Mataró va tancar el diumenge al migdia la seva participació a la Lliga Catalana amb una nova victòria a la pista del Vilanova del Camí per 22-35. D'aquesta manera les de Jordi Fernàndez acaben el campionat amb 51 punts de 52 possibles, mostra clara de la superioritat d'aquest equip sobre tots els altres al llarg del campionat, on només van cedir un punt a la pista del segon classificat. Ara al mes de maig hauran d'intentar fer realitat l'objectiu de la temporada: l'ascens a Divisió Plata Estatal.

Handbol fem JH Mataró - Granollers

A Vilanova de Camí, l'equip groc-i-negre va fer un bon partit. Es corria el perill de pagar la celebració del títol, però no va ser així, ja que en cap moment es va baixar la intensitat i la concentració, fet que va permetre solucionar el partit amb autoritat. Una bona defensa i un atac molt fluid van fer que a poc a poc s'anés agafant distància en el marcador, tònica que es va mantenir durant tot el partit fins arribar als 13 gols de diferència finals.

VILANOVA DEL CAMÍ 22-35 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich porteres, Isa Latorre (2), Saray Romero (12), Glenda Alís, Zara Verdugo, Roser Villalba (1), Irene Hernàndez (1), Tinna Falconi (5), Sandra Fargas (7), Clara Poo (3), Laia Nonell (3), Marina Seda (1).