El Joventut Mataró fa un mal partit i cau derrotat a casa

El Sant Esteve de Palautordera, amb un Jordi Planas sensacional (15 gols), s'ha emportat dos punts importants

El Joventut Handbol Mataró podria haver quasi assegurat la permanència a la 1a Estatal de forma matemàtica si hagués guanyat el partit davant el Sant Esteve de Palautordera, però els jugadors de l'equip groc-i-negre han fet una primera part molt fluixa i no ho han pogut arreglar a la represa i han cedit els dos punts.

Handbol JH Mataró - St. Esteve Palautordera

L'equip vallesà, que també tenien els mateixos interessos, ha sortit molt motivat i al minut i mig guanyava 0-3. De seguida s'ha començat a veure que l'equip local no podia aturar Jordi Planas, el màxim golejador de totes les categories estatals, que ha fet 10 gols a la primera part, i ha portat el seu equip a un espectacular 11-20 al descans.

A la represa Àlex Viaña ho ha intentat amb una defensa individual i l'equip local ha anat reduint diferències i per uns moments s'ha vist possible la remuntada (26-30 faltant 8 minuts). Però al tram final ha tornat a aparèixer Jordi Planas per sentenciar amb els tres darrers gols del seu equip, per acabar amb 15 gols, i tancar el partit amb un 30-36, que continua deixant l'equip mataroní com el més golejat de la categoria, i havent d'esperar una mica per cantar la permanència.

JOVENTUT MATARÓ 30-36 SANT ESTEVE PALAUTORDERA

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach i Pascual Flores porters; Dani Aguilera (3), Bernat Bonamusa (6), Jan Bonamusa (1), Àlex Bosch, Marc López, Carlos López (2), Bernat Muñoz (6), Marc Pey (7), Oriol Prat (1), Pol Vallhonesta, Manel Núñez (4).
PARCIALS CADA 5': 2-5, 4-7, 6-11, 7-13, 9-15, 11-20 descans; 15-23, 17-25, 21-29, 25-30, 27-33, 30-36.