El Joventut cau derrotat altre cop davant el Sant Quirze de Guiteras

L'equip vallesà que dirigeix l'ex-tècnic del Joventut guanya per quarta vegada seguida a l'equip mataroní

El Joventut Handbol Mataró no ha pogut fer res davant la superioritat de l'Handbol Sant Quirze, un dels grans equips de la 1a Estatal que ha marcat el ritme del partit des del primer moment per acabar guanyant-lo per 25-33. Tot i la derrota l'equip mataroní està més a prop de la permanència, ja que manté la vuitena posició de la taula amb 19 punts, 7 per sobre de la zona de descens, quan només en queden 12 per disputar.

Handbol JH Mataró - Sant Quirze

L'equip que dirigeix Josep M. Guiteras, l'ex-tècnic del Joventut, tot i tenir poques possibilitats d'entrar a les fases d'ascens que va disputar l'any passat, ha vingut ben mentalitzat per no deixar-se sorprendre. I des del primer moment ha manat en el marcador, amb un avantatge que ha sabut gestionar davant un equip local que mai s'ha vist en disposició de plantar cara a l'equip que té la millor defensa de la categoria.

Al descans la diferència era de 4 gols, però pràcticament ningú pensava en la possibilitat d'una reacció local. I a la represa l'avantatge visitant de seguida ha pujat als 6 gols (16-22) i els vallesans han jugat fins al final amb molta comoditat, destacant el seu esquerrà Marc Garcia, que ha fet 9 gols.

Aquesta ha estat la quarta victòria consecutiva del Sant Quirze sobre el Joventut Mataró en les dues darreres temporades.

JOVENTUT MATARÓ 25-33 SANT QUIRZE

JOVENTUT MATARÓ: Pascual Flores i Pol Gavañach porters; Oriol Prat (4), Bernat Muñoz (3), Bernat Bonamusa (2), Marc Pey (5), Dani Aguilera, Jan Bonamusa (4), Pol Vallhonesta (1), Berenguer Chiva (2), Àlex Bosch (4), Joel Lizán, Eric Zambrano.
PARCIALS CADA 5': 2-3, 4-7, 6-9, 9-13, 11-16, 14-18 descans; 16-21, 19-23, 20-26, 23-26, 24-29, 25-33.