El Joventut Handbol Mataró topa una vegada més amb La Roca

L'equip mataroní va fer un bon inici però va acabar cedint a la superioritat local

El Joventut Handbol Mataró, després d'haver aconseguit dues victòries consecutives contra rivals directes (a Montcada i a casa davant el Palautordera), no va poder aconseguir la tercera victòria seguida en el partit jugat a la pista del BM La Roca. Va caure de forma clara per 29-23, en un partit on va tenir molts problemes per superar la defensa local.

L'equip d'Àlex Viaña va començar molt bé, i gràcies a la seva defensa agressiva, va recuperar pilotes, i va arribar a dominar per 9-10 quan no feia massa que s'havia superat l'equador de la primera part. Però en el tram final l'equip local va començar a atacar amb més criteri, i a defensar amb més força, i al descans ja dominava de tres (15-12).

Handbol Joventut Mataró - Granollers B

A la represa les errades en el xut i les pèrdues de pilota dels mataronins van permetre l'equip roquerol ampliar el seu avantatge ràpidament, i quan s'acabava de superar la meitat de la segona part ja guanyaven de vuit. Fins al final van controlar còmodament el partit.

BM LA ROCA 29-23 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Pol Gavañach i Pascual Flores porters; Dani Aguilera (1), Bernat Bonamusa (4), Jan Bonamusa, Àlex Bosch (3), Berenguer Chiva, Marc López (1), Carlos López, Bernat Muñoz (2), Marc Pey (3), Oriol Prat (1), Pol Vallhonesta (4), Oriol Vaqué (3), Manel Núñez (1).
PARCIALS CADA 5': 4-2, 4-4, 7-7, 11-11, 13-11, 15-12 descans; 17-14, 20-15, 23-17, 26-19, 28-19 i 29-23.