El Joventut Handbol Mataró femení es classifica per a les fases d'ascens a Plata

Ha guanyat a Cardedeu en un partit en el qual ha fet un gran treball defensiu

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha guanyat a Cardedeu (16-23) i ha aconseguit la classificació per a les fases d'ascens a Divisió Estatal Plata, quan falten quatre jornades per acabar el campionat, i a més a més amb aquest triomf l'apropa molt al primer lloc, que permetria poder-les jugar a casa.

Ha estat un bon partit el que ha jugat el JH Mataró i en el qual s'ha notat la transcendència del mateix, ja que estava en joc la classificació matemàtica per a les fases d'ascens, que finalment s'ha assolit.

Una gran defensa amb molta intensitat ha deixat al Cardedeu en sis gols a la primera part. Això ha fet que, tot i algunes imprecisions en atac, la diferència arribés als sis gols 6-12 al descans.
A la represa ha continuat la mateixa tònica i la diferència ha arribat als deu gols i a partir d'aquí s'ha controlat el joc de manera que no s'ha patit pel resultat final. 

CARDEDEU 16-23 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porteres, Sandra Fargas (6), Ona Muñoz (7), Isa Latorre (2), Glenda Alís (1), Zara Verdugo, Roser Villalba, Irene Hernàndez (1), Tinna Falconi, Laia Nonell (1), Clara Poo (5), Marina Seda.

A les fases 14 anys després

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró tindrà l'oportunitat de jugar les fases d'ascens a categoria estatal, 14 anys després de la darrera vegada. Va ser la temporada 2002-03 quan, amb Juan Carlos Maestro a la banqueta, el Joventut va quedar en segon lloc de la Lliga Catalana i va anar a jugar a Roquetas a Almeria unes fases duríssimes que no va poder superar, pujant l'equip amfitrió i el Rocasa Gran Canaria que ara és un dels equips punters de l'handbol estatal.

Recordem però que abans l'equip mataroní als anys vuitanta ja havia jugat durant quatre temporades (des de 1984-85 fins 1987-88) en la 1a categoria estatal, com se'n deia aleshores a l'actual Plata. I fins i tot va jugar tres vegades la fase d'ascens a la Divisió d'Honor.