El femení del Joventut guanya i té el somni a tocar

Ha superat el Granollers Atlètic i li falten dos punts per assegurar la presència a les fases d'ascens

  • Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 05 Març 2017 02:02

Handbol fem JH Mataró - Granollers

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró continua la seva marxa imparable i després de derrotar el Granollers Atlètic té el somni de poder jugar les fases d'ascens ja a tocar. Després de 21 jornades en les quals només ha cedit un punt, ja en té 41, i el tercer classificat, el Vilamajor, si ho guanyés tot arribaria a 43. I l'equip mataroní li té el golaverage particular guanyat, per tant amb dos puntets n'hi haurà prou. Però de ben segur l'equip aspira a aconseguir el títol de la Lliga Catalana.

Ha estat un partit el que s'ha vist al Pavelló Teressa Maria Roca, en el qual el Granollers Atlètic ha plantat cara a la primera part gràcies a la seva efectivitat i al bon joc en atac i a l'actuació de la seva portera, i s'ha arribat al descans amb empat a 17.

Handbol fem JH Mataró - Granollers

Gràcies a un canvi de sistema i a la intensitat que ha posat el Joventut Mataró a la represa, l'equip local ha anat agafant distància en el marcador fins a arribar a dominar de 10 gols, una diferència que ja ha finiquitat el partit.

JOVENTUT MATARÓ 35 - 27 GRANOLLERS ATLÈTIC

JH MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porteres, Ona Muñoz (7), Isa Latorre (3), Clara Poo (7), Sandra Fargas (8), Irene Hernàndez (2), Katina Juarez, Zara Verdugo (1), Glenda Alis (1), Saray Romero (2), Laia Nonell (2), Tinna Falconi, Marina Seda (2).

Handbol fem JH Mataró - Granollers