El Joventut Handbol Mataró guanya el "Palau" i s'acosta molt a la permanència

Ha estat un partit una mica descontrolat, però amb l'equip mataroní quasi sempre per davant

• Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 05 Març 2017 01:30

El Joventut Handbol Mataró rebia el dissabte a la tarda un rival directe en la lluita per la permanència, l'Handbol Palautordera, i l'ha superat per 35-33 fent un pas molt important cap a la permanència, amb molt bona actitud per part de tot l'equip, per tal d'assolir aquesta important victòria.

Handbol JH Mataró - Palautordera

Ha estat un partit una mica descontrolat, cosa propiciada per la defensa 3:3 de l'equip local i també pels intents de fer sacades de gol ràpides dels visitants. Tots dos equips buscaven també el contraatac i els atacs ràpids i rarament s'han vist atacs tranquils.

L'equip groc-i-negre sota l'impuls de Bernat Muñoz, molt inspirat en els primers atacs, tant per marcar com per assistir, i amb bona defensa, recuperacions de pilota i transicions ràpides, ha agafat avantatge de seguida (7-4 als 10 minuts). Però després d'aquest bon inici, el partit de l'equip d'Àlex Viaña ha estat de pujades i baixades. El Joventut no ha pogut mantenir un ritme de joc continuat, i l'equip vallesà ha replicat amb un parcial d'1-6, que l'ha posat per davant. Després d'un temps mort de seguida ha reaccionat el Joventut amb un 4-0 i ja fins al descans s'ha mantingut l'avantatge (16-13).

A la represa l'equip local s'ha mantingut sempre per davant, amb moments d'inspiració individuals d'alguns jugadors, que mantenien el rival a ratlla. La diferència s'ha mogut quasi sempre entre els 3 i els 4 gols, i quan el "Palau" semblava reaccionar (28-27 a falta de 8 minuts) un altre parcial de 4-0 ha tornat les coses a lloc.

Amb els dos punts el Joventut manté el vuitè lloc, tancant la primera meitat de la taula, i està vuit punts per sobre de la zona de descens a falta de 16 punts per disputar.

JOVENTUT MATARÓ 35-33 PALAUTORDERA

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach i Pascual Flores porters; Pol Vallhonesta (5), Bernat Muñoz (7), Marc Pey (5), Dani Aguilera (5), Oriol Vaqué (3), Jan Bonamusa (2), Bernat Bonamusa (3), Oriol Prat (1), Àlex Bosch (2), Marc López (2), Carlos López, Berenguer Chiva, Manel Núñez.
PARCIALS CADA 5': 3-3, 6-4, 8-7, 10-10, 12-12, 16-13 descans; 17-14, 20-18, 22-20, 26-23, 31-27, 35-33.