El Joventut Handbol Mataró cau clarament derrotat a casa

El Sesrovires amb una de les millors defenses de la lliga també s'ha exhibit en atac

El Joventut Handbol Mataró ha caigut clarament derrotat en el partit de 1a Estatal que ha jugat al Pavelló Teresa M. Roca davant el Sant Esteve Sesrovires, un dels equips històrics de la competició i que té una de les millors defenses de la lliga.

Handbol JH Mataró - Sesrovires

No hi ha massa a dir d'un partit que ha estat completament dominat per l'equip visitant, davant un Joventut ha fet aigües per tot arreu, en defensa, en atac, i sobretot en intensitat i lluita, aspectes que en les victòries de jornades abans havien estat la base. Caldrà que l'equip recuperi aquesta lluita i la intensitat per poder tornar a jugar bé i tornar als resultats positius.

L'equip sesrovirenc no ha donat cap mena d'opció i des del primer moment ha dominat en el marcador, arribant als sis gols de diferència dins la primera part (7-13), que s'han reduït a 4 al descans.

S'esperava la reacció local, però res més lluny de la realitat. L'equip visitant, als deu minuts guanyava de 8 (14-22), cosa que ja ha obligat al tècnic local a demanar temps mort. Però res s'ha arreglat i la diferència ha arribat a un màxim d'onze gols (17-28), que al final el Joventut ha maquillat molt lleugerament.

JOVENTUT MATARÓ 25-34 SANT ESTEVE SESROVIRES

JOVENTUT MATARÓ: Pascual Flores i Pol Gavañach porters; Pol Vallhonesta (1), Dani Aguilera (1), Bernat Bonamusa, Jan Bonamusa (1), Marc López, Carlos López, Àlex Bosch (6, 5 de p.), Bernat Muñoz (9), Oriol Vaqué, Oriol Prats, Manel Núñez (2), Berenguer Chiva (1), Marc Pey (2).
PARCIALS CADA 5': 2-3, 3-5, 4-9, 7-11, 9-14, 11-15 descans; 13-18, 14-22, 17-25, 21-30, 23-32, 25-34.