Difícil desplaçament per al Joventut en el retorn de la 1a Estatal

L'equip femení sembla tenir-ho més fàcil

El Joventut Mataró torna a la competició de la 1a Estatal, per tancar la primera volta en una pista molt complicada com és la del Sant Joan Despí.
Per a l'equip groc-i-negre han estat positius els desplaçaments a aquella pista en les dues darreres temporades, amb victòria per 23-26 la temporada passada i per 24-31 l'anterior. Però aquesta temporada l'equip del Baix Llobregat no ha deixat escapar cap punt del seu pavelló, tot i que per allà han passat equips com el Sant Quirze o el Sesrovires.
Per tant sembla una dura prova per a l'equip d'Àlex Viaña que està situat només 3 per sobre de la zona de descens. El Sant Joan Despí és 7è i va camí d'assegurar la seva permanència a la categoria per tercer any consecutiu.

Mataro-St Joan despí

El femení vol continuar la seva marxa imparable

L'equip femení del Joventut, que és el líder de la Lliga Catalana, amb tres punts d'avantatge sobre el Sant Quirze, té un partit força assequible a Sabadell davant l'OAR Gràcia B, per iniciar la segona volta.
En el primer partit del campionat les sabadellenques van rebre un sever correctiu a Mataró (43-18) i de ben segur tenen ganes de millorar la seva imatge. Però tot i això sembla difícil que puguin donar la sorpresa: el Joventut és líder amb 25 punts i l'OAR B és penúltim amb només 3 punts.

Handbol fem JHMataró - OAR Gràcia B