Triomf suat del Joventut a Saragossa (27-30)

Els groc i negres, tot i mostrar-se superiors, no van aconseguir trencar el partit

• Diumenge, 07 Febrer 2016 14:15

El Joventut Handbol Mataró va tornar amb els dos punts de la pista del Maristas El Pilar. Els mataronins, tot i que van mostrar-se superiors al seu rival i pràcticament en tot moment van tenir la iniciativa, van haver de lluitar de valent fins al final del matx. Amb aquest triomf agafen marge a la cinquena plaça respecte del Sant Cugat que només va poder empatar a Lleida.

La primera meitat va ser molt igualada, però ja abans del minut 10 la iniciativa en el marcador va ser pels mataronins que van aconseguir marxar al descans guanyant de dos gols (13-15). A la represa semblava que es podria trencar el marcador amb el 15-19, però la defensa va afluixar una mica i els "manyos" van aconseguir retallar diferències, posant-se de nou dins del partit, però sense arribar a empatar-lo mai.

Quan faltaven tres minuts, però, els Maristes van posar-se de nou a un sol gol (27-28), però dues dianes consecutives d'Oriol Vaqué en els darrers dos minuts van servir per sentenciar.

MARISTAS ZARAGOZA 27-30 JOVENTUT HANDBOL MATARÓ

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: Gavañach i Mas, porters; Dani Aguilera (1), Bernat Bonamusa (2), Jan Bonamusa (1), Àlex Bosch (4), Toni Busquets (2), Marc Castilla (2), Berenguer Chiva (4), Pepo Juàrez (3), Èric Martínez (1), Marc Martínez, Bernat Muñoz (3), Roc Segarra (4) i Oriol Vaqué (3).