El Joventut Handbol Mataró defensa el lideratge a casa

Els mataronins reben dissabte a les 18 hores el Sant Joan Despí

Mataro-Sant Joan d'Espi

Després de guanyar la setmana passada a la pista de l'OAR Gràcia Sabadell i ser l'únic equip que ho ha guanyat tot fins ara, el Joventut Handbol Mataró rep aquest dissabte a les 18 hores la visita del Sant Joan Despí. El conjunt mataroní defensa el lideratge en solitari, una posició a la qual mai havia arribat fins ara en tota la seva trajectòria a 1a Estatal, i pretén confirmar-se com un dels candidats a lluitar per les dues places de promoció d'ascens.

El Sant Joan Despí ve d'estrenar-se davant el Gavà, però encara no acaba de ser el de la temporada passada, on va fer un gran inici, i en que va fer patir molt al Joventut que només el va poder derrotar per dos gols (30-28). Ara mateix sembla superior l'equip mataroní, però s'ha de veure si no li pesarà la responsabilitat de defensar el lideratge.

A les files visitants destaca sobretot en David Vilella, jugador que havia començat a l'OAR Gràcia, i que la temporada passada va ser un dels màxims golejadors de la categoria amb 171 gols amb una mitjana de 6 per partit. Com a dèficit de l'equip blanc-i-vermell dir que ara mateix és l'equip que ha encaixat més gols amb 123, a raó de més de 30 per partit.

El femení rep l'Handbol Gavà

Després d'aquest partit es jugarà a les 20:15 hores el partit de Lliga Catalana Femenina entre el Joventut Handbol Mataró i l'Handbol Gavà.
L'equip que prepara Rosi Hernàndez, que fins ara només ha pogut sumar dos punts en 3 partits (té un partit pendent davant el Cardedeu) té una difícil papereta ja que l'equip visitant és un dels més forts de la competició i ve d'apallissar l'Ascó (27-14).