Gran partit per començar la 1a Estatal d’handbol

Dissabte a les 18 hores el Joventut Handbol Mataró rep el Sant Cugat

  • Divendres, 25 Setembre 2015 12:15

Mataro-Sant Cugat

El Joventut Handbol Mataró inicia demà dissabte la seva desena temporada, i setena consecutiva a la 1a Estatal, amb un grandíssim partit al pavelló Teresa Maria Roca (18 hores), en el qual rebrà l’únic equip al qual no va poder derrotar la temporada passada, ni a la lliga (aquí és va perdre 23-28 i a Sant Cugat es va empatar a 33), ni a les semifinals de la Copa Catalana on es va caure als penals després d’acabar el partit i la pròrroga també amb empat en partit jugat a Blanes.
El 23-28 és l'unic precedent entre aquests dos equips a 1a Estatal i per trobar una victòria mataronina davant els santcugatencs ens hem de remuntar a l'anterior partit jugat la temporada 2008-09 a Lliga Catalana on el Joventut va guanyar per 37-25.

Els resultats de la temporada passada indiquen com d’igualats estan els dos equips que a més mantenen els seus blocs de la temporada passada, amb alguns reforços que encara els poden donar més consistència. L’equip mataroní va acabar la temporada 2014-15 en 4t lloc amb 45 punts i els santcugatencs van acabar en 6è lloc amb 35 punts, però ara tots dos aspiren a estar una mica més amunt i lluitant pels primers llocs amb Granollers B, Sant Martí Adrianenc, Sarrià, Montcada i Sant Quirze que, molt potenciat i amb Josep Maria Guiteras a la banqueta, vol ser la revelació de la temporada.

En el darrer partit de prete porada jugat el passat dissabte, els homes d’Hèctor del Pino van superar de forma molt clara i convincent el BM Granollers B, el campió de la temporada passada, per un resultat de 35-25, demostració del bon moment pel que passa l’equip tant en atac com en defensa.

1a jornada (26 - 27 setembre)

Joventut Mataró - Sant Cugat

Gavà - Lleida

Pardinyes Esplugues - Maristas Zaragoza

Salle Montcada - OAR Gràcia

Granollers B - Sant Joan Despí

Sant Quirze - Salle Bonanova

S. Esteve Sesrovires - S.Martí Adrianenc

Palautordera - Sarrià

A part del partit d’aquí a Mataró, són molt interessants també els que es juguen a Sesrovires i Palautordera, on s’haurà de veure si els dos equips locals derroten dos dels aspirants i també es poden afegir a la llista de favorits.

La plantilla del Joventut Mataró

La plantilla que tindrà al seu càrrec Hèctor del Pino, amb José Antonio Vizuete com a segon, serà aquesta: Pol Gavañach (procedent del Balonmano Granollers juvenil), Oriol Mas (de moment en recuperació després de la seva forta lesió) i Noper Sowe porters; Marc Martí- nez, Roc Segarra, Toni Busquets, Bernat Muñoz, Bernat Bonamusa, Berenguer Chiva, Marc Castilla, Dani Aguilera, David Pedragosa, Oriol Vaqué, Àlex Bosch, Èric Martínez, Jan Bonamusa i José Juàrez “Pepo” (sortit del Granollers, però que la temporada passada va estar inactiu). Només han causat baixa de la temporada passada el porter Alberto Ruiz i l’extrem Guillem Fàbregas.

Presentació i homenatge a Josep Nonel Després del partit, a les 20 hores, tindrà lloc la presentació de tots els equips de l’entitat i també es retrà un merescut homenatge a Josep Nonell, que durant més de 30 anys ha estat el president del Club Joventut Handbol Mataró.

El femení inicia la Lliga Catalana

Una mica abans a les 16 hores també el sènior femení del Joventut Handbol Mataró ha d’iniciar la seva trajectòria a la Lliga Catalana, enfrontant-se a un dels equips que ha pujat a la categoria, com és el Tortosa.

1a jornada (26 - 27 setembre)

OAR Gràcia B - Igualada

Vilanova del Camí - Vilamajor

JOVENTUT MATARÓ - Tortosa

Ascó - Canovelles

S.Esteve Sesrovires - Cardedeu

Sant Vicenç - Sant Quirze

Lleida Pardinyes - Gavà

La plantilla mataronina

Per segon any dirigirà l’equip Rosi Hernàndez i a les seves ordres tindrà: Laia Argelich i Marta Espejo (Cardedeu) com a porteres; Cristina Arteaga, Cristina Moreno, Isa Latorre, Mar Gómez, Laura Gallego, Aina Rossell, Irene Hernàndez, Judith Pérez, Saray Romero, Roser Villalba, Sandra Cariteu (Cardedeu), Laia Nonell (que també torna després d’uns anys sense jugar), Tinna Falconi (jugadora argentina que ha vingut a viure a casa nostra) i Inez Krul (Gavà B).