Èxit de la 2a Maresme Week d'handbol platja celebrada a Caldes d’Estrac

Calella Alkopops i ARHS Team Campions de Catalunya 2015

  • Dilluns, 03 Agost 2015 13:29

Maresme Week 2015

La Maresme Week 2015 d’handbol platja celebrada a Caldes d’Estrac aquest cap de setmana va cloure aquest diumenge sent tot un èxit esportiu, de públic i organitzatiu. Amb 67 equips (47 absoluts i 20 de base), aquesta darrera cita del Tour Català servia de Fase final del Campionat de Catalunya, i va coronar al CHP Calella Alkopops (masculí) i ARHS Team de La Roca (femení) com a campions de Catalunya 2015, classificant-los a més pel campionat d’Espanya que es juga el pròxim cap de setmana a Roquetas de Mar.

Maresme Week 2015

Aquesta 2a edició de la Maresme Week d’handbol platja ha estat organitzada pel Club Handbol Llavaneres Maresme, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. També han comptat amb el suport del Tour Català d’handbol Platja, la Federació Catalana d’Handbol i el CHP Calella.

El millor equip de Mataró va ser el Kremlin Crew, que va arribar als Quarts de Final, on va caure 2-0 contra el futur campió.

Maresme Week 2015

Gran nivell a la Base

Un dels trets distintius dels campionats de Catalunya d’handbol platja és el fet de barrejar en un mateix i intens cap de setmana els millors equips absoluts del país amb els equips de base, on es demostra que el jovent puja cada cop més ben preparat en un esport encara jove, però que ja treballa per ser olímpic a mig termini.

Maresme Week 2015

En aquestes categories de formació, amb un nivell realment espectacular, ARHS Team (Cadet Masculí i Femení), Madisa Team (Infantil Masculí) i Las Chicas de Berni (Infantil Femení) van aixecar les copes de Campions de Catalunya.